16/01/202119:23

Αμαλιάδα: Έφυγε” από τη ζωή ο διακεκριμένος νομικός Νίκος Φραγκογιαννόπουλος- Θλίψη στην τοπική κοινωνία και τον δικηγορικό κόσμο

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας και στους δικηγόρους της πόλης  σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού δικηγόρου της πόλης Νίκου Φραγκογιαννόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών αλλά αφήνει πίσω του μεγάλο κενό καθώς είχε προσφέρει πολλά τόσο στον δικηγορικό σύλλογο της πόλης όσο και γενικότερα στην Αμαλιάδα.

Ψήφισμα Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας

“Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας στο άγγελμα του θανάτου του συμπολίτη μας Δικηγόρου Νίκου Φραγκογιαννόπουλου, τ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ομόφωνα αποφασίζουν :

  • Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του
  • Να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του.
  • Να παραστεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ στην ακολουθία κήδευσης του.

Αμαλιάδα Δ.Ήλιδας 16/01/2021

Για το Δ.Σ
Ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης

Ο Πρόεδρος Αντώνιος Πατρινός

Ανακοίνωσή από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καταγράφει σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021 μια μεγάλη απώλεια στο πρόσωπο του αείμνηστου πλέον και διακεκριμένου μέλους του, του Νίκου Φραγκογιαννόπουλου.

Μετά από μία μεγάλη και λαμπρή παρουσία στα έδρανα των δικαστηρίων “ο δικός μας”  Νίκος μας αποχαιρέτησε σήμερα πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω του θλίψη για την απώλεια του, αλλά και περηφάνια για την όλη παρουσία του ανάμεσά μας για πάνω από 50 χρόνια. Τίμησε με τον εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο τον ρόλο του ως υπερασπιστής του δικαίου και διαδραμάτισε επίσης κύριο και καταλυτικό τρόπο με την κοινωνική δραστηριότητά του.

Πανταχού παρών σε όλες τις εκδηλώσεις έδινε το παρών και σφράγισε με την παρουσία του μια ολόκληρη εποχή στην περιοχή μας.

Δυστυχώς  οι υγειονομικές συνθήκες και οι απαγορεύσεις των κοινωνικών συναθροίσεων δεν μας δίνουν το δικαίωμα να χαιρετίσουμε έναν υπέροχο άνθρωπο, καταξιωμένο επιστήμονα και έναν πνευματικό δημιουργό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σεβαστέ συνάδελφε και δάσκαλε όλων μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αθανάσιος Θεοδόσης”

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα