31/01/202117:43

Δήμος Πύργου: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην Δημοτική Αστυνομία, παρουσία του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου (photos)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Οι δημοτικοί αστυνόμοι Πύργου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σήμερα Κυριακή στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο κτίριο του Πολύκεντρου παρουσία του Αντιδημάρχου Μαρίνου Αχτύπη και του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.
Το φλουρί «έπεσε» στον δήμαρχο Πύργου ο οποίος το έβαλε σε κλήρωση και τυχερός αναδείχθηκε ο διευθυντής της υπηρεσίας Σοφούλης Πήττας.
Ο δήμαρχος Πύργου ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα ενώ αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αστυνομίας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εργαζόμενοι σε αυτή, τονίζοντας την αναγκαιότητά της σε κάθε περίπτωση. Οι δημοτικοί αστυνόμοι είναι κομμάτι του δήμου, έχουν βρεθεί και βρίσκονται σε πλείστες περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη, δίπλα στον πολίτη.
Ο αντιδήμαρχος Μαρίνος Αχτύπης από την πλευρά του ευχήθηκε κι αυτός να έχουμε μια Καλή Χρονιά, με λιγότερα προβλήματα, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από τον κορονοιό και να έχουμε όλοι υγεία. Η δημοτική αστυνομία παρότι διαθέτει μόλις επτά άτομα, επιτελεί στο ακέραιο το έργο της και βρίσκεται όπου χρειαστεί.
Ο κ. Αχτύπης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για την συμπαράστασή του και την βοήθειά του πάντα σε θέματα που αφορούν στην υπηρεσία ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημοτικούς αστυνόμους για την ευσυνειδησία τους και την προσήλωσή τους στο έργο που έχουν αναλάβει.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα