01/02/202121:11

Τζένιφερ Άνιστον: Αποθεώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως «γυναίκα που φέρνει την αλλαγή»

Η 51χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ με ελληνικές ρίζες αφιέρωσε ένα story στο Instagram σε γυναίκες που  κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε παγκόσμια κλίμακα – Δίπλα στις Μέρκελ, Στέρτζον και Μισέλ Ομπάμα, βρέθηκε και η Ελληνίδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την αλληλεγγύη της σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε όλο τον κόσμο, εξέφρασε μέσω Instagram η χολιγουντιανή ηθοποιός, με καταγωγή κι από την Ελλάδα, Τζένιφερ Άνιστον.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Friends» παρουσίασε στον λογοαριασμό της, τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 36 εκατομμύρια χρήστες, μια λίστα με γυναίκες που «φέρνουν αλλαγή» στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτή και την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη λίστα την Άνιστον, περιλαμβάνονται, επίσης, μαζί με την κ. Σακελλαροπούλου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Γιασίντα Άρντεν, η νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και άλλες.

d07d5a72-1a45-45d2-8f7b-712015739baa-_1_
merkel_anniston
sturgeon1

Η 51χρονη ηθοποιός συνόδεψε το story με τη φράση: «Ενώ ο κόσμος αποσπάται από τον θόρυβο που προκαλούν όσοι αντιστέκονται στην αλλαγή… η αλλαγή έχει έρθει ούτως ή άλλως – Ενδυνάμωση των γυναικών και αλλαγή του κόσμου».

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα