25/02/202112:13

Πάτρα: Θλίψη σε Ηλεία και Αχαΐα για τον θάνατο του Ηλείου στην καταγωγή Λεωνίδα Καρνάρου

Εργαζόταν ως κοινωνικός λειτουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών βυθίζοντας στην θλίψη της πόλη της Πάτρας αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν στην Ηλεία ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, συγγραφέας, ερευνητής και ιστορικός Λεωνίδας Καρνάρος.
Ο Λεωνίδας Μαργαρίτης σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει για την απώλεια του φίλου του και συνεργάτη του Λεωνίδα τα εξής:

ΠΕΝΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΌΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΝΑΡΟΥ ο Λεωνίδας Κ. Καρνάρος ήταν Ηλείος στην καταγωγή (από τα Κρέσταινα ο πατέρας του) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Από το 1971 κατοικούσε μόνιμα στην Πάτρα. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στα ΚΑΤΕΕ (ΤΕΙ) Πατρών. Για 5 1/2 χρόνια ήταν υπάλληλος στο Υποθηκοφυλάκειο Πατρών ενώ από το 1988 μέχρι τη συνταξιοδοτηση του εργάζονταν ως Κοινωνικός Λειτουργός στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. Από τον Ιούλιο του 1992 ήταν παντρεμένος με την Καρολίνα-Κων/να Πάτση και έχουν αποκτήσει τρία αγόρια. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ Κ. ΚΑΡΝΑΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!…

thebest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα