26/02/202117:05

Σαλμώνη: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Κατσώλης- Θλίψη στην τοπική κοινωνία και στην Ηλεία- – Συλληπτήριο μήνυμα από την ΠΑΚ Ηλείας- Ψηφίσματα από ΕΠΣ Ηλείας και Πανηλειακό

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Παναγιώτης Κατσώλης από τη Σαλμώνη και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία καθώς ήταν ιδιαίτερα ενεργός άνθρωπος και είχε προσφέρει σε πολλούς τομείς της τοπικής κοινωνίας, από τον αγροτικό τομέα, όσο και τον τομέα του τοπικού αθλητισμού.
Ήταν Συνδικαλιστής στον αγροτικό τομέα και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πελοπίου.
Μέλος στο Δ.Σ. της τότε ΔΑΚΕΠ τού Δήμου Πύργου.
Διατέλεσε επίσης επί σειρά ετών Γραμματέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ηλείας.

Από το iliaweb.gr θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

 

ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση  τον Πάνο Κατσώλη

Η ΠΑΚ Ηλείας αποχαιρετά σήμερα με συγκίνηση έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του για να δει τούτο τον τόπο και τις δραστηριότητές του σε μία καλύτερη, αισιόδοξη και επωφελής για τους συμπατριώτες του προοπτική!

Ο Πάνος Κατσώλης υπήρξε πολύπλευρα ανήσυχος επίμονα διεκδικητικός και ακατάπαυστα εργατικός σε ότι και αν έκανε, με αισθητή πάντα την παρουσία του στα κοινά:

Στον Αθλητισμό και το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα το οποίο υπηρέτησε πιστά και πολύ περισσότερο επί σειρά ετών στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΠΣ Ηλείας. Είχαμε την τύχη και τη χαρά να συνεργασθούμε μαζί του, να ακούμε τις συμβουλές του και τις παροτρύνσεις του να «εισπράττουμε» όσα μπορούσαμε από την εμπειρία του.

Τον είδαμε ακόμη να δίνει «αμέτρητες μάχες» για το χωριό του, την αγαπημένη του Σαλμώνη αλλά και τον Δήμο Πύργου, ως κοινοτάρχης και αργότερα ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ ήταν πάντα κοντά στους
αγρότες και τα προβλήματά τους με «δυνατή φωνή» για τα δικαιώματά τους.

Πολιτικοποιημένος και ποτέ αδρανής, παρορμητικός για όσα τον «πλήγωσαν» αλλά δίκαιος και με σεβασμό στους κανόνες «ευπρέπειας». Έτσι θα μένει στη μνήμη μας ο Πάνος Κατσώλης, ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, που ευτύχησε να δει με τη γλυκύτατη σύζυγό του, τα παιδιά τους, να προκόβουν και να υπηρετούν με τη
σειρά τους το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Φίλος με τους παλαιότερους, και «πατέρας» στους νεώτερους ο αγαπημένος μας «Πανουριάς», αφήνει σε όλους μας παρακαταθήκη την αγωνιστικότητα και την ανιδιοτέλειά του.

Αιωνία του η Μνήμη!

                                  Για το Δ.Σ.
                          Πέτρος Μπηλιώνης
                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ψήφισμα ΕΠΣ Ηλείας:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας στο άκουσμα του θανάτου του  πρώην Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣΗ και επί σειρά ετών παράγοντα του Ηλειακού ποδοσφαίρου  κ. Κατσώλη Παναγιώτη αποφάσισαν ομόφωνα.

Να εκφράσουν στην οικογένεια του τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Να δημοσιευτεί το παρών ψήφισμα.

Ο Πανάγαθος να δώσει ανάπαυση στην ψυχή του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

 

Ψήφισμα Πανηλειακός Α.Ο:

«Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πανηλειακός, Κώστας Ντάβαρης, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον χαμό του Παναγιώτη Κατσώλη, ενός εξαίρετου ανθρώπου που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τα δρώμενα του ηλειακού ποδοσφαίρου, έχοντας διατελέσει επί σειρά δεκαετιών μέλος των Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Ηλείας. Άπαντες στην οικογένεια του Πανηλειακού ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα