21/04/202111:42

Ασυνείδητος οδηγός στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος του Επιταλίου παρέσυρε και σκότωσε πρόβατα και τα εγκατέλειψε

       Στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος του Επιταλίου χθες οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε πρόβατα και τα εγκατέλειψε στην τύχη τους. Τυχαία τα βρήκαν μέλη της Φιλοζωικής Κρεστένων «Νοιάζομαι» και αμέσως έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να τα σώσουν και να τα φροντίσουν. Δύο απο τα ζώα ήταν νεκρά και άλλο ένα το μετέφεραν στο κτηνιατρείο όπου μέχρι στιγμής είναι σε καλή κατάσταση.
Η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Κρεστένων :
Σήμερα το πρωί αντικρίσαμε εντελώς τυχαία στη διαδρομή μας προς Πύργο (στο ύψος του Επιταλιου) αυτό το αποτρόπαιο και φρικιαστιστικο θέαμα!!!
Γυαλιά σπασμένα πάντα στο δρόμο,πλαστικά και στην άκρη του δρόμου είδαμε 2 προβατακια νεκρά το ένα ξεψύχησε μόλις που είχαμε φτάσει το άλλο είχε ήδη, λογικά ήταν ακαριαίος ο θάνατος!
Κοιτάξαμε λίγο πιο πέρα για να δούμε αν υπάρχει κάποιο που να μπορεί να σωθεί!!
Άλλα δύο νεκρά δυστυχώς που απλά περπάτησαν αλλά οι δυνάμεις τους τα εγκατέλειψαν και ένα που κουτσαίνει αλλα φαίνεται κ αυτό αρκετά χτυπημένο!!
Το πήραμε αμέσως το μεταφέραμε στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώνεται ότι έχει χτυπήσει αρκετά σοβαρά το πίσω του ποδαράκι και θα περιμένουμε για 18 ώρες όπου αν ζήσει σημαίνει πως δεν υπάρχει εσωτερική αιμορραγία!
Την ονομάσαμε Μπέλα είναι περίπου 3,5 χρόνων! Της έκανε παυσιπονη-αντιβιωτικη ένεση ο κτηνίατρος.
Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην έχει εσωτερική αιμορραγία!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα