22/04/202115:00

Αμαλιάδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος- Θλίψη στην τοπική κοινωνία- Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γ. Λυμπέρη

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας αλλά και γενικότερα στην Ηλεία  Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας καθώς ο εκλιπών ήταν ένας αγαπητός και ενεργός πολίτης στην κοινωνία και κυρίως στα πολιτιστικά δρώμενα της Αμαλιάδας.

Ο Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος, πατέρας του αθλητικογράφου Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου, ήταν συνταξιούχος καθώς είχε εργαστεί ως πολιτικό προσωπικό στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας.

Δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και απέκτησε δύο παιδιά, τον Σοφοκλή και τον Κώστα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Φραγκαβίλλα.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη:

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη μας και εκλεκτού μέλους της κοινωνίας της Αμαλιάδας, του Ανδρέα Φραγκογιαννόπουλου.

Η μορφή του έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας καθώς πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Ερασιτεχνικού Θεάτρου συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις με επιτυχία. Η παρουσία του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τη νέα γενιά του τόπου μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα προσφιλή του πρόσωπα.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας

Γιάννης Λυμπέρης

To iliaweb.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στο συνάδελφο Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο και στους οικείους του εκλιπόντος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα