27/04/202115:04

Πύργος: “Θολό” παραμένει και μετά τη νεκροψία -νεκροτομή το τοπίο για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 41χρονου Νίκου Λυμπερόπουλου- Κηδεύτηκε σήμερα – Η οικογένεια αναμένει και τις τοξικολογικές εξετάσεις

Κηδεύτηκε σήμερα το πρωί σε  στενό οικογενειακό κύκλο στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων στο Α’ Κοιμητήριο Πύργου ο άτυχος 41χρονος Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από ένα μήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και παρέμενε όλο αυτό το διάστημα άταφος μετά από αίτημα της οικογένειάς του μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να γίνει νεκροψία -νεκροτομή στη σωρό του , η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Πάντως τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής στη σωρό του δεν έριξαν περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Λυμπερόπουλου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απο πηγές της οικογένειας ιατροδικαστές δεν κατέληξαν στα ακριβές πόρισμα για τον μυστηριώδη θάνατό του εκλιπόντος αλλά πάντως εκτιμούν πως από τα ευρήματα προέκυψε πως δεν έγινε ποτέ η διασωλήνωση του 41χρονου στο Γ.Ν. Πύργου και πως η εικόνα της σορού δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αιφνίδιο θάνατο.

Η οικογένεια του εκλιπόντος περιμένει τώρα και τις τοξικολογικές εξετάσεις μήπως δώσουν περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα