28/04/202115:45

Μπαράζ επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκου Κοροβέση σε χωριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (photos)

Νίκος Κοροβέσης: «Κοντά στα προβλήματα των χωριών μας»

Μπαράζ επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκου Κοροβέση σε χωριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Διαδοχικές επισκέψεις σε χωριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης. Σκοπός των επισκέψεων στα χωριά Αστράς, Ορεινή, Χελιδόνι και Πλάτανο αφενός ήταν να συναντήσει από κοντά τους προέδρους των απομακρυσμένων περιοχών συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Βασίλη Αρβανίτη και αφετέρου να δώσει το στίγμα πως η Περιφερειακή Αρχή είναι κοντά σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές ακούγοντας τα προβλήματα και δίνοντας λύσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους προέδρους ότι αποτελεί στοίχημα η ανάδειξη των ανωτέρω περιοχών ως τουριστικοί προορισμοί ενώ δεσμεύθηκε για την ενίσχυση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τους κατοίκους των χωριών και θα είναι δίπλα τους στηρίζοντας τις κοινότητες. Με τη σειρά τους οι Πρόεδροι ευχαρίστησαν τον κ. Κοροβέση για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκριση σε προβλήματα που τους απασχολούν.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα