06/05/202118:44

Νέα Σμύρνη: Επιδειξίας ακολούθησε κοπέλα μέχρι το σπίτι της- Αναγνωρίσθηκε και κρατείται ο άνδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και ερευνάται η εμπλοκή του σε παρόμοια περιστατικά – Το  συμβάν καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Στα χεριά της Αστυνομίας βρίσκεται ένας ύποπτος για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής σοπράνο στη Νέα Σμύρνη.
Η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του υπόπτου τον άνδρα που της προκάλεσε τρόμο και πλέον κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, βάσει της οποίας θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, η κοπέλα, την οποία είχε βάλει στο μάτι ο περίεργος άνδρας, την ακολούθησε 300 μέτρα από το τραμ μέχρι το σπίτι της και κοινοποίησε την περιπέτεια της στο Facebook, μιλώντας στο protothema. gr είχε πει πως «Είμαι καθ’οδον για το Τμήμα. Μου είπαν ότι τον έπιασαν και να πάω να τον αναγνωρίσω…» τονίζει ενώ σπεύδει να συμπληρώσει πως «μετά τη δημοσιοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι ο τύπος έχει ξαναχτυπήσει και στην περιοχή του Αιγάλεω».
Βίντεο δείχνει επιδειξία να ακολουθεί κοπέλα μέχρι την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη

Ενα σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης καταγγέλλει μία νεαρή κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, η οποία το βράδυ της Τετάρτης έζησε τον απόλυτο τρόμο μέχρι και την είσοδο του σπιτιού της. Η κοπέλα καταγγέλλει πως νεαρός επιδειξίας την ακολούθησε με το μόριό του έξω, μέχρι το σπίτι της, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί και από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας.

Η νεαρή ανήρτησε το βίντεο στο Facebook με την παρακάτω λεζάντα: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Εthnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα