09/05/202113:29

Δήμος Πύργου για την Γιορτή της Μητέρας: Ο δήμαρχος Πύργου μοίρασε συμβολικά δώρα σε μητέρες (Photos)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Για την Γιορτή της Μητέρας
Ο δήμαρχος Πύργου μοίρασε συμβολικά δώρα σε μητέρες
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε πολλές μητέρες όλων των ηλικιών το πρωί της Κυριακής. Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας ο δήμαρχος Πύργου δώρισε πανέμορφα γλαστράκια με λεβάντες σε μητέρες που βρίσκονταν είτε μόνες τους είτε με τα παιδιά τους στην κεντρική πλατεία του Πύργου.
Η Αγάπη, η Προστασία, η Ευσπλαχνία και η Ευτυχία είναι λίγοι μόνο από τους συμβολισμούς αυτού του πανέμορφου φυτού με το ξεχωριστό άρωμα. Και αυτοί ήταν οι λόγοι που μια τόσο σημαντική ημέρα για όλους τους ανθρώπους, επιλέχθηκε αυτό το φυτό να δωριστεί από τον δήμαρχο Πύργου με ευχές σε μητέρες της πόλης. Το κάθε γλαστράκι «στόλιζε» το μήνυμα του Λιβανέζου ποιητή, φιλόσοφου και καλλιτέχνη, Kahlif Gibran «Μητέρα: Η πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας» με τις ευχές του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος είχε «άρωμα γυναίκας» καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα οι συνεργάτιδες του κ. Αντωνακόπουλου, με επικεφαλής την άμισθη σύμβουλό του Φλώρα Παπαγιαννάκη, Μαρία Φίλη και Βάσω Μάρκου, ενώ τα γλαστράκια όπως και το μήνυμα επιμελήθηκε η διευθύντρια του ΚΔΑΠμεΑ «Ηλίανθος» Ερμίνα Ζανταρίδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, λουλούδι και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, λουλούδι και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα