26/05/202116:59

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου και Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού – Τουρισμού Ν. Κοροβέση στην Φιγαλεία (photos)

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου και Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού – Τουρισμού Ν. Κοροβέση στην Φιγαλεία

 

   Την περιοχή της Φιγαλείας επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, όπου είδαν από κοντά και ενημερώθηκαν για τις εκτελούμενες εργασίες επισκευής και συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στην περιοχή.

Πρόκειται για την εργολαβία «Συντήρηση  οδικού άξονα Μπαρακίτικα – Καλλιθέα – Ανδρίτσαινα – Επ. Απόλλων – Πετράλωνα – Θολό», η οποία βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, στο πλαίσιο της οποίας έχουν γίνει παρεμβάσεις μικρής έκτασης, τοπικά και τμηματικά, σε 60 περίπου σημεία, σε  μια διαδρομή μήκους 80 και πλέον χιλιομέτρων, στους προαναφερθέντες οδικούς άξονες.

Οι κ.κ Γιαννόπουλος και Κοροβέσης, βρέθηκαν στην έδρα της Δ.Ε Φιγαλείας, παρακολούθησαν από κοντά την πορεία των εργασιών στο εσωτερικό του οικισμού και ενημερώθηκαν από τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ηλείας και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, για την συνολική πορεία του έργου, το οποίο ξεκίνησε πριν ένα περίπου χρόνο και ολοκληρώνεται εντός των προβλεπομένων χρονοδιαγραμμάτων. Παρών στην ενημέρωση, ήταν και ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Κουτσόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα