06/06/202112:56

Ο Νίκος Κοροβέσης δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα

Ο Νίκος Κοροβέσης δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα

 

Στο πρώτο συμπόσιο της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Εταιρείας των Ελλήνων Δασκάλων και των Ambassadors Teachers 4 Europe  της Άρτας, Ηλείας και Μεσσηνίας έλαβε μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκος Κοροβέσης για την Παγκόσμια μέρα του Περιβάλλοντος.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για αυτή τους την πρωτοβουλία καθώς έτσι  κατάφεραν οι μαθητές να ξεφύγουν από το σύνηθες και οριοθετημένο πρόγραμμα της εκπαίδευσης ανοίγοντάς τους νέους ορίζοντες . Τέτοιες δράσεις όπως αυτή αποτελούν μια ηλιαχτίδα για το σήμερα και το αύριο, καθώς η μόλυνση του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή θεωρούνται από τις σημαντικότερες περιβαλλοντολογικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις  που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και ο ίδιος προσωπικά  θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα δούμε και άλλες τέτοιες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα