10/06/202113:06

Πύργος: Μεγάλη, μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για το εργασιακό νομοσχέδιο- Κινητοποιήσεις και στην Αμαλιάδα (photos)

Μαζική απεργιακή συγκέντρωση έγινε στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με κοινή απόφαση 17 Σωματείων! Τον παλμό έδωσαν από το πρωί μέλη Σωματείων και φορέων που πραγματοποίησαν εξορμήσεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς, ενώ μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μαχητική, με παλμό πορεία στους δρόμους της πόλης.

Χαιρετισμούς στους συγκεντρωμένους απηύθυναν οι πρόεδροι του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, της ΕΛΜΕ Ηλείας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου και οι πρόεδροι του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Νίκος Λοχοβίτης, πρόεδρος του Σωματείου ΕΔΟΠ ΔΕΗ Ν. Ηλείας.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν η ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κάστρου – Κυλλήνης, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Δήμους Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η Ομάδα Γυναικών Πύργου, το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Ηλείας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το Σωματείο Εργαζομένων στα Εμπορικά Καταστήματα και Υπηρεσίες Ν. Ηλείας, η ΕΔΟΠ ΔΕΗ Ν. Ηλείας.

Απεργιακή κινητοποίηση εργαζομένων πραγματοποιήθηκε και στην Αμαλιάδα στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα