13/06/202109:56

Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου για τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων

Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου

για τους υποψηφίους των  πανελλήνιων  εξετάσεων

 

Αγαπητοί μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας οι προσπάθειες και οι κόποι σας να αποφέρουν καρπούς.  Καρπούς που θα δρέψετε στην πορεία της ζωής σας για να ολοκληρωθείτε ως υγιείς προσωπικότητες.

Τα δύο τελευταία χρόνια, οι ζωές όλων μας άλλαξαν ριζικά και η εκπαίδευσή σας δυσκόλεψε σε βαθμό απρόβλεπτο. Κληθήκατε να ανταποκριθείτε σε συνθήκες πρωτόγνωρες, υγειονομικές, εκπαιδευτικές, οικονομικές…. Τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας.  Και μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες καλείστε να δώσετε ίσως την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας. Μια μάχη που όμως θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι δεν  υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.  Είναι μια μάχη που θα σας οπλίσει με εμπειρίες, γνώσεις και δύναμη για την περαιτέρω εξέλιξή σας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία. Να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα και να καταφέρουν να φτάσουν τους στόχους τους. Εύχομαι επίσης και στα παιδιά που ίσως δεν  επιτύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση να μην αποτελέσει τροχοπέδη στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται! Εύχομαι επίσης καλή δύναμη και στους γονείς σας που μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες συγκυρίες στηρίζουν τον αγώνα σας και στους εκπαιδευτικούς σας που είναι αρωγοί και παιδαγωγοί σε κάθε σας βήμα.
Οι ευχές όλων μας  να σας συνοδεύουν.
Καλή επιτυχία!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα