14/06/202118:24

Νέος πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ»- Νέος πρόεδρος ο Έκτορας Ρουμελιώτης με εισήγηση του Ανδρέα Μαρίνου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ «ΗΡΑΚΛΗΣ» – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέος πρόεδρος ο Έκτορας Ρουμελιώτης με εισήγηση του Ανδρέα Μαρίνου.

-Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος.

-Απουσίαζαν δύο από τα πέντε μέλη του ΔΣ.

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ηρακλής» εξελέγη με εισήγηση του Δημάρχου Πηνειού και μέλους του ΔΣ κ Άνδρέα Μάλιαρη, ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης.

Η πλειοψηφία του Συνδέσμου συνεδρίασε την Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του «Ηρακλής» στο Δημαρχείο Ανδραβίδας. Από την τακτική συνεδρίαση απουσίαζαν δύο μέλη, ο κ. Κώστας Χαντζής και η κ. Γεωργία Κακαλέτρη. Παρόντες οι κ.κ. Έκτορας Ρουμελιώτης, Νίκος Γεωργόπουλος και Ανδρέας Μαρίνος.

Ο Σύνδεσμος εισήλθε σε φάση επανεκκίνησης με προτεραιότητα το μεγάλο έργο των περίπου 6.5 εκατ. ευρώ  με τίτλο: «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Οικισμών Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Πηνειού και σύνδεσή τους με τον υφιστάμενη Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων των Λεχαινών».

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Δυστυχώς η αρχή της πλειοψηφίας δεν ισχύει για όλους. Σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, συνεδριάζουμε χωρίς την συμμετοχή των άλλων δύο μελών του ΔΣ, του κ. Κώστα Χαντζή και της κ. Γεωργίας Κακαλέτρη. Ο σύνδεσμος «Ηρακλής» χάριν των προσπαθειών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης  και του προηγούμενου προέδρου κ. Διονύση Μάλιαρη, εξασφάλισε χρηματοδότηση 6,5 εκατ ευρώ για την εκτέλεση του μεγάλου έργου που προβλέπεται στη μελέτη. Ένα τέτοιο μεγάλο έργο δεν μπορούμε να το αφήσουμε να λιμνιάζει.

Σήμερα είμαστε εδώ για να δώσουμε επανεκκίνηση στο έργο, για να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των δημοτών του Δήμου Πηνειού και του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.»

Ο Δήμαρχος Πηνειού  αφού συνεχάρη τον  κ. Έκτορα Ρουμελιώτη «για το γνήσιο ενδιαφέρον του για την πρόοδο του τόπου» συνέχισε: «Ο Δήμος Πηνειού δεν είχε καμία διάθεση να εμπλακεί σε περιπέτειες. Άλλωστε η πρότασή του σήμερα στο πρόσωπό σας για την ανάληψη της προεδρίας του Συνδέσμου, φανερώνει τη διάθεση που είχε. Η ανειλικρινής συνεργασία από την πλευρά του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, είναι γνωστή τοις πάσι. Ο Δήμος Πηνειού που αντιπροσωπεύεται σήμερα από δύο μέλη, εμένα τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γεωργόπουλο, προτείνει για την θέση του προέδρου του «Ηρακλή» τον Έκτορα Ρουμελιώτη, για τον οποίο εκφράζουμε την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί  με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά του. Σε εμπιστευόμαστε κύριε πρόεδρε και σου ευχόμαστε να οδηγήσεις αυτόν τον σύνδεσμο εκεί ακριβώς που τον θέλουμε όλοι».

Παράλληλα ο κ. Μαρίνος εισηγήθηκε για την θέση του αντιπροέδρου τον κ. Νίκο Γεωργόπουλο. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία. Οι κ.κ. Έκτορας Ρουμελιώτης και Νίκος Γεωργόπουλος με 3 ψήφους εξελέγησαν αντιστοίχως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα