17/06/202114:23

WATT+VOLT: Νέο Κατάστημα στον Πύργο

WATT+VOLT: Νέο Κατάστημα στον Πύργο

Η WATT+VOLT καλωσορίζει το νέο της κατάστημα στον Πύργο στην οδό Μανωλοπούλου 26 και Μπιζανίου και συνεχίζει δυναμικά τη διεύρυνση του δικτύου της με γρήγορους ρυθμούς, βοηθώντας έτσι να φτάσει σε όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική.

Η WATT+VOLT είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά

Η διαρκής διεύρυνση του δικτύου των φυσικών καταστημάτων της WATT+VOLT, ήταν και είναι από τους βασικούς της στόχους. Σήμερα, με μέσο όρο ανάπτυξης δικτύου τα 4 νέα καταστήματα ανά μήνα, αριθμεί 70 καταστήματα στην Ηπειρωτική αλλά και τη Νησιωτική Ελλάδα και σχεδόν 200.000 πελάτες, γεγονός που αιτιολογεί πλήρως τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τους Financial Times και της 204ης χώρας στην Ευρώπη.

Η καινοτομία και η τεχνογνωσία είναι δύο από τις βασικές αξίες της WATT+VOLT που γίνονται αισθητές με μια επίσκεψη σε ένα από τα 70 καταστήματά της. Εκεί ο πελάτης έχει την ευκαιρία να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενέργειας και με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού: να γνωρίσει τα πάντα γύρω από το ρεύμα και το φυσικό αέριο διαλέγοντας το πρόγραμμα που τον συμφέρει πραγματικά, να ανακαλύψει τον κόσμο της «έξυπνης» ενέργειας και να μετατρέψει το σπίτι του σε αυτόνομο προσφέροντάς του ασφάλεια αλλά και οικονομία.
Επίσης, στα καταστήματα της WATT+VOLT οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν όλους τους λογαριασμούς τους, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις τους και γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά τους.

Τέλος, μέσα από τη συνεχή διεύρυνση του δικτύου της, η WATT+VOLT βοηθά στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών που έχουν ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου τους.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της κ. Ζολώτα Retail Sales Director:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς το όραμά μας για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων στην αγορά της ενέργειας παίρνει σάρκα και οστά.

Στόχος  μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προκειμένου να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, για να τους παρέχουμε μία ανεπανάληπτη και ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης».

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα