17/06/202120:53

Αστυνομικός για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Για εμάς δεν είναι πια μάρτυρας ο 32χρονος πιλότος»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ο 32χρονος πιλότος δεν αποτελεί τον βασικό μάρτυρα, αλλά εξετάζεται ως ένα από τα βασικά πρόσωπα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δηλώνει αστυνομικός στο Open.

Τα στοιχεία της ΕΛΑΣ που απαιτούν πειστικές απαντήσεις από τον 32χρονο πιλότο

Από νωρίς το πρωί», κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Ειδικότερα:

–  Εφαρμογή στο κινητό του 32χρονου πιλότου που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να  ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και μάλιστα μια εβδομάδα νωρίτερα έψαχνε μέσω του κινητού της στο Booking σε ξενοδοχεία στην Αθήνα.

 

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα