19/06/202110:12

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 52χρονο πυροσβέστη στην ΕΟ Πύργου – Κυπαρισσίας- Πένθος στο Πυροσβεστικό Σώμα– Πως έγινε το δυστύχημα

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 52χρονο πυροσβέστη στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας

Μοιραία κατάληξη είχε η βάρδια 52χρονου πυροσβέστη Μπούρα Κανέλου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, ο 52χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας, και ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα ώστε να απομακρύνει κλαδί ελιάς από το οδόστρωμα. Τότε ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε μια 65χρονη, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο άτυχος πυροσβέστης διακομίστηκε άμεσα το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν τη ζωή.

Σε ανακοίνωσή του το Π.Σ. σημειώνει τα εξής:

Το βράδυ της Παρασκευής, το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του.

O πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλος, ετών 52, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

GargalianoiOnline.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα