20/06/202115:45

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος: Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μπορεί και θέλει ένα καλύτερο αύριο- Να σταθούμε δίπλα του και να αλλάξουμε πολλά στο δήμο Ήλιδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

μπορεί και θέλει ένα καλύτερο αύριο

 

  • Να σταθούμε δίπλα του και να αλλάξουμε πολλά στο δήμο Ήλιδας

 

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου  αναγνωρίζει τον άνθρωπο της προσφοράς και της ικανότητας για να φέρει το δήμο Ήλιδας σε ένα καλύτερο αύριο τα επόμενα χρόνια, ο .Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος συνταξιούχος  αστυνομικός

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε δήλωσή του, γνωρίζει καλά τη δραστηριότητά του και τα όσα κάνει για τον τόπο, ενώ απαντάει ηχηρά σε αυτούς που προσπαθούν να σπιλώσουν το έργο και τις πρωτοβουλίες του.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος τονίζει ειδικότερα:

«Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια τη δραστηριότητα στο νομό μας και κυρίως στο δήμο μας, το δήμο Ήλιδας του συμπατριώτη μας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Γεννημένος σε χωριό της Πηνείας και ως μόνιμος κάτοικος για πολλά χρόνια στην Αμαλιάδα όπου άσκησα και την επαγγελματική μου ενασχόληση, γνώριζα πρόσωπα και πράγματα τόσο στην έδρα του δήμου όσο και στην Αμαλιάδα.

Πιστεύω λοιπόν ότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποτελεί σήμερα μία ελπίδα για τον τόπο, μας δίνει αισιοδοξία και εκτιμώ ότι μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στο δήμο Ήλιδας. Έμαθα δε με χαρά ότι «κλείδωσε» και η οριστική του απόφαση να διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές το δημαρχιακό αξίωμα και σε αυτή του την πρωτοβουλία θα στηρίξω με τις δυνάμεις μου την προσπάθεια του και την επιτυχία του.

Είναι γεγονός πάντως ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο ψέμα, κοροϊδία και τους ίδιους και τους ίδιους όλα αυτά τα χρόνια. Η υποψηφιότητα του Δημήτρη λοιπόν ήρθε στον κατάλληλο χρόνο και είναι αναγκαίο να συστρατευθούμε για το καλό του τόπου δίπλα του.

Δεν είχα σκεφθεί να ασχοληθώ ενεργά, όμως η αγανάκτηση του με τα όσα συμβαίνουν αλλά και η αληθινή αγάπη και η γνώση του Δημήτρη για την περιοχή μας που συνοδεύονται από συνεχή προσφορά και διαρκείς παρεμβάσεις, με έπεισαν ότι μαζί του μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα και να διεκδικήσουμε το «τιμόνι» του δήμου για κάτι πολύ καλύτερο στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Απευθύνω έτσι και εγώ ένα κάλεσμα στους συμπατριώτες μου να αντισταθούμε στη σημερινή εικόνα που δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο στον τόπο και να σταθούμε δίπλα σε έναν δικό μας άνθρωπο που τον χαρακτηρίζουν η απλότητα, το χαμόγελο και η ανιδιοτελής προσφορά.

Νομίζω ότι το δικαιούται και ανήκει σε εκείνη τη γενιά που μπορούμε να του δώσουμε τη δύναμη και την ευκαιρία να αποδείξει ότι τώρα είναι σε θέση να έρθει αρωγός και μέσα από το θεσμικό ρόλο στο δήμο Ήλιδας.

Όσο για εκείνους που επιμένουν σε κακόπιστη κριτική με συκοφαντίες, λασπολογώντας, τους υπενθυμίζω την παροιμία: «Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!…». Και το λέω αυτό γιατί γνωρίζω προσωπικά το ηθικό ανάστημα του ιδίου, επισημαίνοντάς του να κοιτάζει μόνο μπροστά!

Δημήτρη προχώρα στο δρόμο που χάραξες και εμείς οι συμπατριώτες σου θα σταθούμε δίπλα σου, επιβραβεύοντας την απόφασή σου για να είσαι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ήλιδας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα