26/06/202113:04

Θοδωρής Κονδύλης: Αριστούχος στο Μεταπτυχιακό για τη “Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων” του ΕΚΠΑ

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιουνίου η τελετή Ορκωμοσίας για 69 απόφοιτους του ΠΜΣ “Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων”.

Από το χώρο εργασίας ή κατοικίας οι απόφοιτοι του ΠΜΣ έδωσαν το παρόν στην τελετή, ενώ τον όρκο εκφώνησαν ταυτόχρονα οι αριστούχοι και ισοβαθμήσαντες κ.κ. Θεόδωρος Κονδύλης από τις εγκαταστάσεις του Προγράμματος στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ και Ηλίας – Τζών Χρυσάκης μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης με βαθμό διπλώματος 9,86.

Δεν είμαστε εδώ για να αποχαιρετιστούμε” δήλωσε ο Διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, αφού συνεχάρη τους απόφοιτους. Υπογράμμισε τη διαρκή διάδραση και το διεπιστημονικό χαρακτήρα του Μεταπτυχιακού ως βασικά συστατικά της επιτυχίας του και έκανε αναφορά στους δεκάδες απόφοιτους του Προγράμματος που σταδιοδρομούν με εργασιακό αντικείμενο το αντικείμενο Σπουδών τους στο ΠΜΣ. Η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, Καθηγήτρια Ασημίνα Αντωναράκου συγχαίροντας τους απόφοιτους επισήμανε την αρμονική σύνδεση της Επιστήμης της Γεωλογίας με μία σειρά Επιστημών στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και εξέφρασε

Ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της επικοινωνίας, αποκάλυψε τα σχέδια του Προγράμματος για μελλοντικές δράσεις με φυσική παρουσία, όπως τα εντατικά σεμινάρια υπαίθρου, μετά τη λήξη της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία και κάλεσε τους απόφοιτους για σχόλια, προτάσεις και υποδείξεις.

Με φράσεις όπως “όμορφο ταξίδι“, “πιο επίκαιρο από ποτέ“, ευχές, συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες αποκρίθηκαν οι αποφοιτήσαντες, μεταξύ των οποίων και ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Μάρκος Καφούρος, ο οποίος εξήρε τη γνώση που απέκτησε και ευχαρίστησε τους διδάσκοντες και το προσωπικό του ΠΜΣ, καθώς και προσωπικά τους Καθηγητές Ευθύμη Λέκκα και Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Τα θερμά συγχαρητήρια τόσο από το iliaweb.gr όσο και από τον Vox 103,3 του οποίου ο αγαπημένος φίλος Θοδωρής υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν πολύτιμος συνεργάτης και παραγωγός της επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής του. Ενώ εδώ και πολλά χρόνια μας ενημερώνει όλους έγκαιρα και έγκυρα για τον καιρό στην Ηλεία ενώ διατηρεί και το ιδιαίτερα επιτυχημένο site ileiakairos.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα