27/06/202112:37

Γλυκά Νερά: «Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο»- «Βόμβα» από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν

Σε μια δήλωση που προκαλεί ανατριχίλα προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος και σύζυγός της 20χρονης απαίτησε από τη μητέρα να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα»,  είπε ο κ. Χαρμάνης, ο οποίος είχε μεταβεί στην Αλόννησο για να συναντήσει τη μητέρα του θύματος και έριξε τη «βόμβα». 

«Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο» ανέφερε ο κ. Χαρμάνης και όσοι βρίσκονταν στην εκπομπή «πάγωσαν».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τη μητέρα της άτυχης 20χρονης να βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι, ο δικηγόρος αποκρίθηκε χαρακτηριστικά: «Λέτε να μην το ξέρω;»

Γιατί η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ μηνιαίως

Εξάλλου, το Σάββατο ο κ. Χαρμάνης είχε αποκαλύψει ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι, δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά στην προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, αύριο Δευτέρα θα εκδοθεί η απόφαση της Εισαγγελέως Ανηλίκων. Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος εκτίμησε πως αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο».

Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του.

Τέλος, ανέφερε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’».

in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα