25/07/202111:42

Νέα ανακοίνωση από τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ» κ.κ. Έκτορα Ρουμελιώτη, Ανδρέα Μαρίνο και Νίκο Γεωργόπουλο

Τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ» κ.κ. Έκτορας Ρουμελιώτης, Ανδρέας Μαρίνος και Νίκος Γεωργόπουλος δήλωσαν:

Η απάντησή μας στην πέραν πάσης λογικής πρόσκληση. της μειοψηφίας του ΔΣ του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ηρακλής»  με θέμα: « Πρόσκληση σε συνεδρίαση για εκλογή Αντιπροέδρου και μέλους  Ε.Ε. του Συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ» είναι αμετάκλητη: αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τις αυθαιρεσίες και έκνομες ενέργειες της μειοψηφίας.

Υπενθυμίζουμε ότι αναμένουμε την ενδελεχή διερεύνηση του θέματος και την τελική κρίση  της επικεφαλής της Μονάδας Επιθεωρήσεων και Ελέγχων κ. Αλεξάνδρας Ρογκάκου, στην οποία έχουμε καταθέσει καταγγελία-αναφορά επιδιώκοντας την οριστική λύση στο πρόβλημα της νόμιμης συγκρότησης του ΔΣ του Συνδέσμου.

Αποτελεί ισχυρή πεποίθησή μας ότι η  εκτέλεση του μεγάλου έργου «Εσωτερικά έργα αποχέτευσης οικισμών Δήμων Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού και σύνδεσή της με την υφιστάμενη Ε.Ε.Λ. Λεχαινών», δεν μπορεί να περιμένει.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα