25/07/202109:48

Πάτρα: Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον Σάκη Μουστάκα, οδοντιάτρο και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο, που έφυγε από τη ζωή

Aπέραντη θλίψη στην Πάτρα σκόρπισε ο θάνατος του γνωστού οδοντιάτρου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων με την παράταξη του Κώστα Πελετίδη, Σάκη Μουστάκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από αναμέτρηση με ασθένεια από την οποία δεν έμελλε να βγει νικητής.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός τόσο καλού ανθρώπου, ο οποίος ήταν ταγμένος στις ιδέες της Αριστεράς.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον Σάκη Μουστάκα που έδωσε με γενναιότητα και περισσή αξιοπρέπεια την άνιση μάχη με την ασθένεια από την οποία τελικά νικήθηκε κι έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.

Ο σύντροφος Σάκης Μουστάκας υπήρξε σεμνός αγωνιστής και υπηρέτησε το λαό της Πάτρας ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ως Πρόεδρος του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος στο οποίο η προσφορά του ήταν σημαντική.

Βρίσκονταν πάντα, ως άνθρωπος και ως γιατρός, στο πλευρό των συμπολιτών και ιδιαίτερα στο πλευρό των άνεργων, των οικονομικά αδύναμων κι ανήμπορων.

Προσωπικά έχασα ένα φίλο, ένα καλό συναγωνιστή, έναν καλό άνθρωπο όπως τον χαρακτηρίζουν κι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ανθρωπιά του και το χαμόγελό του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Άννα, στα παιδιά του, στους φίλους και στους συναγωνιστές του»

Πάτρα: Συλλυπητήρια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του Σάκη Μουστάκα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Δ.Σ. του Σκαγιοπουλείου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου, Σάκη Μουστάκα.

Ο Σάκης Μουστάκας θα μείνει στις μνήμες όλων ως συνεπής αγωνιστής, ευγενής και καλοσυνάτος άνθρωπος και γιατρός με καθημερινή προσφορά στους συμπολίτες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και στους συναγωνιστές του Σάκη Μουστάκα.

 

Συλλυπητήρια του ΔΣ του Σκαγιοπουλείου Κληροδοτήματος για τον θάνατο του Σάκη Μουστάκα

Το Δ.Σ. του Σκαγιοπουλείου Κληροδοτήματος εκφράζει τη θλίψη όλων των μελών του για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Δ.Σ., Σάκη Μουστάκα.

Θα τον θυμόμαστε ως ένα ανήσυχο άνθρωπο που είχε πάντα στο κέντρο της προσοχής του τη λύση των χρόνιων προβλημάτων του Ιδρύματος, την εύρυθμη λειτουργία του για να ανταποκριθεί αυτό στις ανάγκες των παιδιών.

Τα μέλη του Δ.Σ. απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σάκη Μουστάκα.

 

ΤΟ Δ.Σ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα