25/07/202120:16

Δήμος Πηνειού: Αναρτήθηκε η Γαλάζια Σημαία στην παραλία της Γλύφας (photos)

Η πρώτη Γαλάζια Σημαία του 2021 για τον Δήμο Πηνειού κυματίζει ήδη στην παραλία της Γλύφας όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ανάρτησής της, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αρκούδι και τις Θίνες Βαρθολομιού. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Η Γαλάζια Σημαία στη Γλύφα , στις Θίνες Βαρθολομιού και το Αρκούδι, όπως είπε και ο πρόεδρος του ΝΠ κ. Βασιλόπουλος, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δράσης και ορθής καθοδήγησης αλλά και ανταπόκρισης από τους επισκέπτες των παραλιών μας.

post-feature-image
Οι Γαλάζιες Σημαίες στις τρεις παραλίες του Δήμου δείχνουν το επίπεδο πολιτισμού των λουομένων που τις επισκέπτονται. Θα συνεχίσουμε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους τις προσπάθειες ώστε ο Δήμος να αποκτήσει και τέταρτη Γαλάζια Σημαία».
Επίσης ο Δήμαρχος αποκάλυψε πρότασή του που ήδη επεξεργάζεται η Τεχνική και Νομική υπηρεσία του Δήμου: «Στην παραλία της Γλύφας , με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, εξετάζουμε την κατασκευή ακινήτου ανάλογου με αυτό που βρίσκεται στις Θίνες Βαρθολομιού». Την πρόταση του Δημάρχου χαιρέτισε και ο εκπαιδευτικός με καταγωγή από τη Γλύφα κ. Νίκος Δεμερτζής.
Το παρών στην λιτή και όμορφη εκδήλωση έδωσαν: ο βουλευτής κ. Α. Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αν. Μαρίνος, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Πηνειού κ. Θ. Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δ. Βασιλόπουλος ο οποίος προλόγισε και συντόνισε την εκδήλωση, ο Γεν. γραμματέας του Δήμου κ. Ευ. Στεφανόπουλος, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γ. Παναγούλιας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Κολοκατίνης, Ν. Μαφρέδας, Ν. Γεωργόπουλος, ο εκπαιδευτικός κ. Νίκος Δεμερτζής Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού , ο εκπαιδευτικός κ. Γ. Δεμερτζής μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Γλύφας, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα