01/08/202111:29

Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου: Ζούμε σε έναν κακομεταφρασμένο κόσμο…

του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου 

Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών Ηλείας
Η πρωτόγνωρη επιδημία η αλήθεια είναι ότι έβαλε δύσκολα στο πολιτικό Σύστημα και σε πολλούς από μας. Οι επιστήμονες διχάστηκαν πολύ νωρίς . Διαφορετικές απόψεις είναι λογικό να υπάρχουν, από την στιγμή όμως που αυτές οι διαφορετικές απόψεις μετατρέπονται σε on-line διενέξεις με επιστημονικούς όρους και στοιχεία στα κανάλια με την διαιτησία των γνωστών και μη εξαιρετέων «αμερόληπτων» δημοσιογράφων το θέμα γίνεται πολύ πολύ σοβαρό. Και τι δεν ακούσαμε αυτόν τον ενάμιση χρόνο από ειδικούς και «ειδικούς».
 Πρόκειται για μια απλή γρίπη που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτόν τον πανικό.
 Την μια μέρα οι μάσκες δεν προσφέρουν τίποτα άσε που δίνουν και μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας και την επομένη να μας δείχνει η τηλεόραση πώς να φτιάχνουμε μια δική μας από ένα παλιό φανελάκι μας.
 Κάποιοι ήταν άρρωστοι και θα πέθαιναν αργά ή γρήγορα όποτε κακώς «χρεώνονται» αυτοί οι θάνατοι στον κορωνοιό. Ο μόνος λόγος πού γίνεται αυτό είναι η δημιουργία πανικού.
 Το εμβόλιο θα είναι η μόνη λύση του προβλήματος αλλά μη ελπίζουμε ότι θα το έχουμε γρήγορα. Δυο χρόνια και βάλε το λιγότερο και μέχρι τότε ο θεός βοηθός.
 Υπάρχει ήδη το φάρμακο για να σωθούν όλοι οι προσβληθέντες από τον ιό αλλά επειδή είναι φτηνό οι εταιρείες το σαμποτάρουν.
Όταν όλα αυτά ακούγονται από «επιστήμονες» δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε τι μπορεί να ειπωθεί από απλούς ανθρώπους και ειδικά από όσους έχουν έμφυτη την ροπή προς την συνωμοσιολογια. Η κατάσταση πέρα από ένα σημείο κυριολεκτικά ξέφυγε. Όπως βέβαια ήταν φυσικό οι απόψεις των συνωμοσιολόγων είναι πολύ πιο ακραίες ή πιο «ρηξικέλευθες» ανάλογα με το πως τις βλέπει κάποιος.
Όρεξη να έχουμε να τους ακούμε αν βέβαια μπορούμε να αντέξουμε τον παραλογισμό. Ο ιός δεν υπάρχει και όλοι μας λένε ψέματα για να μας φοβίσουν.
 Αν δεχτούμε ότι υπάρχει ο ιός αυτός είναι δημιούργημα σκοτεινών εγκεφάλων για να πλήξουν την παγκόσμια οικονομία και να κάνουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση που πάντα στόχευαν.
 Τα όποια μέτρα παίρνουν οι Κυβερνήσεις δεν έχουν να κάνουν με την πανδημία αλλά με την ικανοποίηση των επιδιώξεων μιας παγκόσμιας ελίτ.
 Η πανδημία είναι ένα ακόμη «κόλπο» μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και μεγάλων εταιριών για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Εδώ «έπαιξε» πολύ το όνομα του Bill Gates κυρίως από άτομα που μέχρι χθες αγνοούσαν παντελώς την ύπαρξη του
Το ότι ξεκίνησε η πανδημία από την Κίνα ενίσχυσε κάποια από αυτά τα σενάρια συνομωσίας με δεδομένο βέβαια ότι η Κίνα είναι μια ανερχόμενη οικονομική δύναμη. Βέβαια σε αυτές τις προσεγγίσεις βοήθησε τα μάλλα και ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ που άλλο που δεν ήθελε να τα βάλει με τις σκοτεινές υπόγειες δυνάμεις που πάντα ήταν εναντίον της χώρας του που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα σε κανέναν και είναι θύμα των περιστάσεων.
Εννοείται ότι και η καταγωγή του Γενικού Διευθυντή της pfizer λειτούργησε εποικοδομητικά σε αυτήν την κατεύθυνση γιατί δεν μπορεί, δεν γίνεται να εξυφαίνεται μια συνωμοσία και μάλιστα Παγκόσμια και να είναι έξω οι Εβραίοι γενικώς και ειδικώς.
Και αν όλα αυτά ήταν περίπου εν υπνώσει μέχρι κάποιο σημείο όταν ήρθαν στο προσκήνιο τα εμβόλια είχαμε κυριολεκτικά μια έκρηξη δεδομένου ότι πάντα υπήρχαν κάποιοι που ήταν ενάντια στα εμβόλια γενικώς Έτσι είχαμε άλλα καινούργια σενάρια εξ ίσου επαναστατικά μέσα στον απόλυτο παραλογισμό τους.
 Τα εμβόλια βγήκαν πολύ γρήγορα άρα κάτι σκοτεινό έχει γίνει που δεν μας το λένε.
 Οι εταιρείες «πέταξαν» πρώτα τον ιό για τον οποίον και είχαν ήδη έτοιμα τα εμβόλια για να θησαυρίσουν.
 Το εμβόλιο της ASTRA έχει έναν αδενοιό χιμπατζή και εμείς είμαστε άνθρωποι και πρέπει να ξέρουμε ότι θα πάθουμε μεγάλο κακό αν το κάνουμε.
 Της Pfizer έχει mRNA το οποίον θα μπει μέσα στο δικό μας το DNA θα το αλλοιώσει και αλίμονο μας.
 Όλα τα εμβόλια είναι πειραματικά έχουν προσωρινή άδεια και δεν θα γίνουμε εμείς πειραματόζωα για να κάνουμε την χάρη των Κυβερνήσεων και των εταιριών που είναι πίσω .
 Όσοι κάνουν το εμβόλιο γίνονται ζόμπι και θα πεθάνουν σε πέντε άντε το πολύ σε δέκα χρόνια.
 Με τον εμβολιασμό γίνεται ένα μεγάλο πείραμα ευγονικής, που κάποιοι είχαν προβλέψει, με το να πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι και έτσι θα λυθεί και τον πρόβλημα του υπερπληθυσμού της γης. Οι δημοσιογράφοι βρήκαν θέμα. Άλλο που δεν ήθελαν. Αφιερώματα το ένα πίσω από το άλλο επικεντρωμένα σχεδόν κατ αποκλειστικότητα σε περιπτώσεις που υπήρχαν παρενέργειες και δη θανατηφόρες.
Σε πρώτη φάση μας διαβεβαίωναν ότι είναι υπέρ των εμβολίων αλλά με τον τρόπο της επικοινωνιακής διαχείρισης τροφοδοτούσαν με επιχειρήματα όσους ήταν εναντίον. Ανάμεσα σε όλα αυτά η πολιτεία αμέτοχος διαιτητής να περιορίζεται σε απαγορεύσεις κάποιες από τις οποίες δεν άντεχαν καν στην κοινή λογική . Δεσμευμένη από την μνημονιακή περιοριστική πολιτική όσον αφορά τις δαπάνες υγείας αντιμετώπισε το πρόβλημα της πανδημίας εκ των ενόντων με ένα σύστημα υγείας από πριν διαλυμένο
Το μόνο πρακτικό που έκανε ήταν τα οργανωμένα χειροκροτήματα της Μαρέβας για τους Υγειονομικούς που έφτασαν κυριολεκτικά στο όρια της φυσικής εξάντλησης Αφορμής δοθείσης βέβαια, η Κυβέρνηση πήρε και κάποια πρωτόγνωρα μέτρα (παιδεία, εργασιακά) που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα διανοείτο ούτε να τα σκεφτεί. Όπως λέει ο λαός μας ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Και από δίπλα η Εκκλησία να έχει μπλέξει την ύπαρξη του ιού με την δογματική και τας γραφάς και να προσπαθεί να ελέγξει τις ακραίες φωνές στο εσωτερικό της.
Κάποια από τα περιοριστικά μέτρα εκ των πραγμάτων περιέλαβαν και τις λατρευτικές τελετές και όπως ήταν επόμενο έβαλαν σε πρωτόγνωρη δοκιμασία τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις απομάκρυναν την σύγκρουση αλλά επέτειναν την σύγχυση. Και όλα αυτά με τον ιό να επελαύνει κατά κύματα. Κύματα με νεκρούς ουκ ολίγους. Έχουμε φτάσει ήδη αισίως στο τρίτο κύμα και οι ειδικοί φοβούνται ότι θα έχουμε και τέταρτο όταν κρυώσει ο καιρός με την νέα μετάλλαξη που τείνει να επικρατήσει.
Όπως ήταν αναμενόμενο η σχηματοποίηση και η οργάνωση των αντιεμβολιαστών βρήκε πρόσφορο έδαφος και σε κάποιες περιπτώσεις υιοθετήθηκε και από ακραίες πολιτικές δυνάμεις που δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτες τέτοιες ευκαιρίες. Η υποχρεωτικότητα που ψήφισε η Κυβέρνηση για κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων ήταν η σπίθα που άναψε για να δούμε και διαδηλώσεις. Διαδηλώσεις δυναμικές. Με σταυρούς και εικονίσματα για του Χριστού την πίστην την Αγία.
Με Ελληνικές σημαίες και ακραία Εθνικιστικά συνθήματα εναντία σε όλους αυτούς που συνωμοτούν για να χαλάσουν το Εθνικό μας DNA που τόσα χρόνια με τόσο κόπο το έχουμε κρατήσει ανέπαφο. Ακραίοι «Εκκλησιαστικοί» κύκλοι στους οποίους δυστυχώς είναι και κάποιοι «γνωστοί» ιερωμένοι έφτασαν στο σημείο να μιλούν για τα έσχατα του κόσμου ερμηνεύοντας κατά το δοκούν αποσπάσματα από τα γραφάς και διάφορες προφητείες. Στοχεύοντας την Βασιλεία των ουρανών άρχισαν να καλούν τους πιστούς να μην χάσουν την «ευκαιρία».
«Καλύτερα αδελφοί να μαρτυρήσουμε και να εξασφαλίσουμε καλή θέση εκεί πάνω παρά να κάνουμε εμβόλιο με τις καταστρεπτικές του συνέπειες πού έχει εδώ κάτω…» Αν όλα αυτά δεν είχαν να κάνουν με θέματα ζωής και θανάτου θα ήταν άκρως κωμικά μέσα από τον γκροτέσκο σουρεαλισμό που εκπέμπουν μαζί με την οσμή από βαθύ μεσαίωνα. Η από κοινού «πυροσβεστική» παρέμβαση Πολιτείας και Εκκλησίας δυστυχώς ήρθε αργά….. Πολύ αργά. Όσοι αρέσκονται να βλέπουν παντού συνομωσίες είχαν και εδώ άλλη μια ευκαιρία να εντάξουν και αυτήν την προσπάθεια στα ήδη διαμορφωμένα σενάρια . Το ερώτημα είναι τι γίνεται από δω και πέρα.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα αποφύγουμε το τέταρτο κύμα μόνο αν καταφέρουμε να κτίσουμε τον τοίχο της ανοσίας. Τα στατιστικά των εμβολιασμών δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για αυτό το σενάριο. Τα οικονομικά κίνητρα που εδόθησαν στους νέους να εμβολιαστούν γελοιοποίησαν απολύτως το θέμα και έδωσαν την εικόνα μιας πολιτείας που μέσα στον πανικό της δεν λέει να ξεχάσει και την ψηφοθηρία. Ίσως θα έπρεπε όλοι μας να είμαστε πιο σοβαροί και πρώτα από όλα οι θεσμοί της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Φαίνεται όμως ότι δεν ήμασταν όσο απαιτούσαν οι περιστάσεις. Μένει να δούμε αν μπορούμε να σοβαρευτούμε έστω από δω και πέρα γιατί φαίνεται ότι το έργο δεν έχει τελειώσει .
ΥΓ Ο τίτλος είναι στίχος από ποίημα της Αρλέτας …..

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα