01/08/202118:38

Δήμος Πηνειού: Τελετή ανάρτησης Γαλάζιας Σημαίας στο Αρκούδι

Η δεύτερη Γαλάζια Σημαία του 2021 για τον Δήμο Πηνειού κυματίζει ήδη στην παραλία του Αρκουδίου, στον ορισμό του τουριστικού προορισμού, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ανάρτησής της, ενώ την ερχόμενη Κυριακή στις Θίνες Βαρθολομιού θα κυματίζει η τρίτη Γαλάζια Σημαία.

arkoudi2

Στον σύντομο χαιρετισμό του από το Αρκούδι ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Η Γαλάζια Σημαία στο Αρκούδι όπως και στις Θίνες Βαρθολομιού και τη Γλύφα, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δράσης και ορθής καθοδήγησης αλλά και ανταπόκρισης από τους επισκέπτες των παραλιών μας. Εδώ από το ειδυλλιακό Αρκούδι με φόντο τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους τις προσπάθειες ώστε ο Δήμος να αποκτήσει και τέταρτη Γαλάζια Σημαία».

arkoudi3

Το παρών στην λιτή και όμορφη εκδήλωση, παρουσία εκατοντάδων λουόμενων, έδωσαν: ο βουλευτής κ. Α. Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αν. Μαρίνος, ο υποδιοικητής της 117 ΠΜ Αντισμήναρχος (Ι) κ. Αβράαμ Καζαντζόγλου, ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δ. Βασιλόπουλος ο οποίος προλόγισε και συντόνισε την εκδήλωση, ο Γεν. γραμματέας του Δήμου κ. Ευ. Στεφανόπουλος, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γ. Παναγούλιας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Μαρινοπούλου, Γ. Κολοκατίνης, Ν. Μαφρέδας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυγιάς κ. Γιώργος Τσεκούρας, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα