02/08/202120:03

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης– Τι είπε στον διευθυντή

Έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης μπήκ ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος προφυλακίστηκε  με κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, κατηγορίες  τις οποίες ο ίδιος αρνείται.Εκεί, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και άλλοι 18 κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, έχει εγκληματιστεί πλήρως και είναι ήρεμος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς “είναι πολύ καλά για αυτόν”.

Έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα (βιασμοί, παιδεραστία, σεξουαλική παρενόχληση κλπ), κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης.

Πρόκειται για ένα σωφρονιστικό κατάστημα, όπου δεν υπάρχουν τα γνωστά κελιά των 3-4 ατόμων, αλλά χώροι όπου κρατούνται 18 – 20 κρατούμενοι μαζί. Συνολικά, στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα. Μεταξύ αυτών, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, ο ιερέας  που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, ο «παιδεραστής με το βαν», ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση  και ο «δράκος του Αμαρουσίου» που κρίθηκε πρωτόδικα ομόφωνα ένοχος για έξι απόπειρες βιασμού γυναικών στο Μαρούσι χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Thebest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα