02/08/202121:35

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τρομερές στιγμές στο Ολυμπιακό χωριό – Η αποθέωση και η αγκαλιά Τεντόγλου – Πετρούνια

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τρομερές στιγμές στο Ολυμπιακό χωριό – Η αποθέωση και η αγκαλιά Τεντόγλου – Πετρούνια

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή των Ελλήνων ολυμπιονικών από την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό χωριό

Δύο μετάλλια πανηγύρισε η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (2/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Λευτέρη Πετρούνια και η ελληνική αποστολή στο Τόκιο το γιόρτασε δεόντως. Η υποδοχή των θριαμβευτών ήταν αποθεωτική στο Ολυμπιακό χωριό από τα υπόλοιπα μέλη της ολυμπιακής ομάδας, που έστησαν ένα μίνι-πάρτι έξω απ’ τα δωμάτια όπου φιλοξενούνται οι Ελληνες αθλητές, οι προπονητές και οι υπόλοιποι συνοδοί.

Ο Τεντόγλου άνοιξε τον χορό των μεταλλίων τη Δευτέρα και κατά την επιστροφή του στο Ολυμπιακό χωριό, τον περίμενε η ελληνική αποστολή για τον συγχαρεί και να τον αποθεώσει για τη σπουδαία διάκριση που πέτυχε. Τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια ήταν ασταμάτητα, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Μάλιστα κάποια στιγμή οι παίκτες της ομάδας πόλου που είχαν βγει για να τον καλωσορίσουν του είπαν: «Μίλτο σε ευχαριστούμε», με τον Ολυμπιονίκη να απαντάει: «Εγώ σας ευχαριστώ μάγκες».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η ώρα του Πετρούνια για μετάλλιο. Και κατά την άφιξή του στο Ολυμπιακό χωριό υπήρξε ανάλογη υποδοχή. Ο άρχοντας των κρίκων αποθεώθηκε, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά ήταν ο Τεντόγλου. Εν συνεχεία, πήραν σειρά τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας τα οποία χαιρέτησε ένα προς ένα ο πρωταθλητής της γυμναστικής, ο οποίος μάλιστα έδωσε υπόσχεση… χρυσού ενόψει των επόμενων αγώνων στο Παρίσι.

Ο Πετρούνιας γέλασε λέγοντας «και τη γυναίκα μου ρε… Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική. Σας ευχαριστώ όλους και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι». Κι ακολούθησε νέα αποθέωση…

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα