18/08/202115:50

Δήμος Ζαχάρως: Βοήθεια για τους πυρόπληκτους Ηλείας και Γορτυνίας

Στις πυρόπληκτες κοινότητες Λιβαδακίου Γορτυνίας και Λάλα και Νεμούτας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, παραδόθηκε ένα μεγάλο μέρος των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Ζαχάρως.

Συγκεκριμένα, στο Λιβαδάκι Γορτυνίας, την Παρασκευή 13/08/2021, υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου παρέδωσαν στον πρόεδρο Γιώργο Μίχα νερά, ισοτονικά ποτά, τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής.

Τη Δευτέρα 16/08/2021, ο Δήμαρχος, Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά και Φώτης Καλογερόπουλος παρέδωσαν στον πρόεδρο του Λάλα, Νίκο Νικολακόπουλο και σε εκπρόσωπο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ζωοτροφές, προκειμένου να διανεμηθούν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου που έχουν ανάγκη και στον πρόεδρο της Νεμούτας, Δημήτρη Κανελλόπουλο, νερά, τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες μας, τους συλλόγους και τους καταστηματάρχες του Δήμου μας που από την πρώτη στιγμή προσέτρεξαν δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Τα υπόλοιπα από τα συγκεντρωθέντα είδη και τρόφιμα θα αποδοθούν τις προσεχείς ημέρες και θα ακολουθήσει ενημέρωση με δελτίο τύπου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα