21/08/202118:32

Δήμος Πύργου: Σύσκεψη στο Δημαρχείο και επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου με τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα για την ανάγκη άμεσων έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης των περιοχών (photos)

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας επισκέφθηκε Λαμπέτι, Κολίρι Βαρβάσαινα, Σαλμώνη, μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγατο για την επόμενη ημέρα στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Πύργου.

Η επόμενη μέρα των πυρκαγιών προβληματίζει έντονα την δημοτική αρχή Πύργου , ειδικά για τον μεγάλο κίνδυνο εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων και από τη δημοτική αρχή επισημαίνεται πως απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας, αλλά και μακροπρόθεσμα έργα που θα “θωρακίσουν” σε μόνιμη βάση την περιοχή μας!

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ.Γιάννης Αργυρόπουλος:

“Η επόμενη μέρα των πυρκαγιών μας προβληματίζει. Ο κίνδυνος πλημμυρών μεγάλος. Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις  αντιπλημμυρικής προστασίας, αλλα και μακροπρόθεσμα έργα που θα “θωρακίσουν” σε μόνιμη βάση την περιοχή μας!”

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα