30/08/202119:37

Δήμος Πηνειού: Ετοιμασίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς- Συνάντηση Α. Μαρίνου με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων

Με τις καθαρίστριες των Σχολικών μονάδων του Δήμου Πηνειού είχε συνάντηση  ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, ενώ είναι σε εξέλιξη ο καθαρισμός των κτιρίων, ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες στις 13 Σεπτεμβρίου..

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Υπεγράφη η σύμβαση  εργασίας με τις καθαρίστριες των Σχολικών Μονάδων  του Δήμου Πηνειού.  Είχαμε συνάντηση μαζί τους, έγινε διάλογος, έγινε προσέγγιση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα οποία ευτυχώς είναι πολύ λίγα. Εδώ πρέπει  να εξάρω την συμβολή της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Σοφίας Μαρινοπούλου καθώς και των  προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής κ.κ. Σίμου Μάλλιαρη και Δημήτρη Βασιλόπουλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η αμοιβαία υπόσχεση  και από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα  και από την Δημοτική Αρχή, ότι κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει θα το αντιμετωπίζουμε στη βάση της συνεννόησης  ώστε να δίνουμε από κοινού λύση.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά, στους εργαζόμενους δύναμη και υγεία έτσι ώστε να μπορέσουμε κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί  να δημιουργήσουμε για την εκπαιδευτική κοινότητα μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα