26/09/202110:50

Εξαιρετικές εντυπώσεις με την Εθνική Κορασίδων και απόλυτη δικαίωση για την Σοφία Ζάγκλη!

Εξαιρετικές εντυπώσεις με την Εθνική Κορασίδων  και  απόλυτη δικαίωση για την Σοφία Ζάγκλη!

  • Το άστρο της ξεχώριζε από τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στο Sport’s Club Ferekidis

 

Με το Εθνόσημο στο στήθος  αγωνίστηκε  στις 19 και 21 Σεπτεμβρίου  η 15χρονη Σοφία Ζάγκλη της Νίκης Τραγανού. Η ταλαντούχα μεσοεπιθετικός, κλήθηκε για πρώτη φορά  από την ομοσπονδιακή τεχνικό Κατερίνα Φαλίδα , για τους δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε  η Εθνική Κορασίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας, στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις!

Η 15χρονη μαθήτρια της Α΄ τάξης Λυκείου, που έκανε από τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στο Sport’s Club Ferekidis, απέδειξε από την πρώτη στιγμή το ταλέντο της. Πριν καλά – καλά κλείσει τα 10 της χρόνια, έκανε «θαύματα» με τη μπάλα στα πόδια. Ακολουθώντας το όνειρό της, έκανε προπονήσεις με τα μικτά αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Τάσου Φερεκίδη, καλλιεργώντας το ταλέντο της. Κάτι που  έγινε πολύ σύντομα αντιληπτό από τους παράγοντες της Νίκης Τραγανού, εντάσσοντάς την στο δυναμικό της γυναικείας ομάδα, η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2020 αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Το αγωνιστικό πνεύμα της Σοφίας που έχει γαλουχηθεί μέσα από την οικογένειά της  δεν έχει περιοριστεί μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά έχει να παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις και  στον στίβο με συμμετοχές σε διασυλλογικούς αγώνες.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα