28/09/202115:50

Δήμος Πύργου: Ο Παναγιώτης Φραγκαντώνης ορίστηκε νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Ο Παναγιώτης Φραγκαντώνης ορίστηκε νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας

 

– Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Κερδισμένοι βγαίνουμε μόνο με την επίλυση προβλημάτων»

 

Νέο έμμισθο αντιδήμαρχο Καθαριότητας κι Ανακύκλωσης όρισε την Τρίτη (28/9), ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, τον Παναγιώτη Φραγκαντώνη, καθώς και χωρικό αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Βώλακος.

Τον κ. Φραγκαντώνη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο κ. Αντωνακόπουλος με τον Γ.Γ. του Δήμου Πύργου Γιάννη Βαρελά προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο απαιτητικό του έργο.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Παναγιώτη Φραγκαντώνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πύργου. Με τον Παναγιώτη μας συνδέουν κοινοί αγώνες στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα στα κοινωνικά θέματα. Είναι ένας αυτοδιοικητικός παράγοντας εγνωσμένης αποτελεσματικότητας.

Ιδιαίτερα στο θέμα της καθαριότητας έχει δείξει απτά σημαντικά αποτελέσματα κατά το παρελθόν και νομίζω ότι σήμερα που είναι ένα ζήτημα το οποίο ακόμη μας απασχολεί, θα συνδράμει στην Καθαριότητα, στο να αλλάξει το προφίλ της υπηρεσίας και να διαμορφώσουμε έναν ακόμα πιο εμπλουτισμένο όρχο οχημάτων. Έχουμε ωριμάσει από κοινού κάποια θέματα και νομίζω ότι η παρουσία του στο Δήμο θα συνδεθεί με σημαντικά βήματα προόδου και αλλαγή σελίδας σε θέματα καθαριότητας.

Έχουμε δρόμο ακόμη και πολλή δουλειά στα θέματα της καθαριότητας, πάντα με σύμμαχο τον πολίτη», δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου.

Απευθυνόμενος στο νέο αντιδήμαρχο ο κ. Αντωνακόπουλος, ευχήθηκε για μια καλή συνεργασία και τον ευχαρίστησε για την παρουσία και συμμετοχή του στην Δημοτική Αρχή.

«Σ’ ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου και τη συμμετοχή σου. Δεν μας χωρίζει τίποτα σ’ αυτή την πόλη. Εμείς από την πρώτη στιγμή λέμε και συνεχίζουμε, ότι είμαστε όλοι μαζί στον κοινό παρονομαστή των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές, δεν υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι στην αυτοδιοίκηση.

Θα κερδίσουμε μόνο εάν λύσουμε προβλήματα και βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας. Νομίζω ότι αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα πολύ ζεστό και γνώριμο χώρο».

Ο κ. Φραγκαντώνης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για τη θερμή υποδοχή και τα καλά του λόγια, δηλώνοντας:

«Θέλω να πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου. Επίσης με τα καινούργια δεδομένα που δημιουργούνται και με τη λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων του Νομού, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του Δήμου και με βάση όλων όσων βλέπουμε να εφαρμόζονται στο εξωτερικό. Θα δώσουμε βαρύτητα στην ανακύκλωση η οποία είναι βασικός παράγοντας για το μέλλον των νέων ανθρώπων».

Έχοντας υπηρετήσει και στο παρελθόν τον Δήμο από το ίδιο πόστο, ο κ. Φραγκαντώνης σχολίασε πως: «Η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

– Παράλληλα, ο κ. Φραγκαντώνης κατέθεσε αρμοδίως (προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όπως προβλέπεται) δήλωση ανεξαρτητοποίησης ως Δημοτικός Σύμβουλος, προερχόμενος από τη δημοτική παράταξη «Μπορούμε».

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα