29/09/202109:08

EAAN Hλείας: Παρέδωσε στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας τα χρήματα από τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου του Αίαντα Γαστούνης με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων για την ενίσχυση πυρόπληκτων στον δήμο

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν. με τον Αντιπρόεδρο Αντιπλοίαρχο (Ε) ε.α. Αναστάσιο Αράπογλου Π.Ν. το Μέλος του Δ.Σ. Πλωτάρχη Λ.Σ. ε.α. Παναγιώτη Κρουστάλη, τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αίαντα Γαστούνης Κον Γεώργιο Μπίρμπα και τον πατέρα και Μέλος της οικογένειας του Αία, Σπύρο επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Κον Γεώργιο Γεωργιόπουλο και του παρέδωσαν αντίγραφο της κατάθεσης των χρημάτων στην Ε.Τ.Ε. που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Αίαντα Γαστούνης με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κος Δημήτρης Κωσταριάς.
Ο Δήμαρχος μας ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία μας και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη τις δραστηριότητες μας και ειδικά τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες.
                                              Για το Δ.Σ.
                         Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν.
                                  Πρόεδρος Παραρτήματος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα