29/09/202112:16

Νίκος Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίπλα στον επιχειρηματία»

Νίκος Κοροβέσης :

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίπλα στον  επιχειρηματία»

 

 

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας έλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, δημιουργώντας τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας.

Στην συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης  με την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Πελαγία Νικολούτσου την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκαν οι δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα στους επιχειρηματίες παρέχοντας δωρεάν εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και της εξωστρέφειάς τους.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που θα παρέχονται από τον μηχανισμό αφορούν την ανάπτυξη του στρατηγικού-επιχειρηματικού σχεδίου, την αξιολόγηση των επιχειρηματικών δράσεων , την εκπόνηση μελέτης αγοράς, την ανάπτυξη στρατηγικής marketing, συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν την κοστολόγηση υπηρεσιών και προϊόντων, αναζήτηση χρηματοδότησης, οδηγίες αναδιοργάνωσης και βελτίωσης της λειτουργίας των επιχειρήσεων και την στήριξη της ανάπτυξης των συνεργασιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ,Νικ. Κοροβέσης , δήλωσε ότι για ακόμα μια φορά η ΠΔΕ βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία ,αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις ανησυχίες του, παρέχοντας του εφόδια που θα δώσουν νέα πνοή στην οικονομία του τόπου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα