09/10/202114:52

Ηλεία: Ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης στην Γαστούνη – Κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει άμεσα και να σταματήσει να “τιμωρεί” την Ηλεία – “Stand by για εκλογές” (photos)

Η ΗΛΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
Εγκαίνια Ο.Μ. Δήμου Πηνειού (Βαρθολομιό-Γαστούνη- Τραγανό), με κεντρική ομιλία του Τομεάρχη Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, βουλευτή βόρειας Αθήνας, Κώστα Ζαχαριάδη.
Χαιρετισμό απηύθηναν, ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και ο πρώην ΓΓ Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Γρηγόρης Θεοδωράκης.
Εκτός από τα μέλη της Ο.Μ. Πηνειού και τον Συντονιστή  Καρνάρη Βασίκη, της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΗΛΕΙΑΣ και τον Συντονιστή Παναγιώτη Φλεβοτόμο παρόντες και οι πρώην βουλευτές Ηλείας Εφη Γεωργοπουλου και Μάκης Μπαλαούρας και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.
Ο κ. Ζαχαριάδης, κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει άμεσα και να σταματήσει να “τιμωρεί” την Ηλεία. “Στην επίσκεψη που είχε κάνει λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, είχαμε πει ότι όταν αποσυρθούν τα φώτα της δημοσιότητας από την πυρόπληκτη περιοχή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα την ξεχάσει , αλλά θα είναι διαρκώς εδώ για να επισημαίνει με παρεμβάσεις, με προτάσεις και με αυτοψία τις αδυναμίες που υπάρχουν και τις πιθανές ολιγωρίες. Αυτή τη δέσμευση κάνουμε πράξη. Καλούμε την κυβέρνηση έστω και τώρα, με μεγάλη καθυστέρηση για την πολύπαθη Ηλεία, να εφαρμόσει ανάλογα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται στη Β. Εύβοια.
Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει καθαρές και καταφατικές απαντήσεις με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στα ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή, όπου υπονομεύεται η βιωσιμότητα και η προοπτική των Ιδρυμάτων αλλά και στο μεγάλο ζήτημα των υποδομών του δρόμου Πάτρα-Πύργος. Θα είναι διαρκής η παρουσία μας στην περιοχή και θεωρούμε ότι η Ηλεία δεν μπορεί να μένει πίσω από την υπόλοιπη Ελλάδα και να τιμωρείται”.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ"Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα