12/10/202115:15

Πύργος: Προχωρούν τα έργα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό Πύργος-Κατάκολο – Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς

Μεγάλη προσοχή απαιτείται απο τους οδηγούς που κινούνται επί της Οδού Πύργου- Κατακόλου καθώς υπάρχουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις ακόμη και στη μέση του δρόμου σε κάποια σημεία που υλοποιούνται στην οδό Κατακόλου, στο πλαίσιο του γενικότερου έργου ανάπλασης. Η μελέτη προβλέπει τη δημιουργία νησίδων, στην είσοδο του Αγ. Ιωάννη και σε σημεία πριν απο τον οικισμό, ενώ σε τμήμα της οδού μετά τον Αγ. Ιωάννη προς Κατάκολο, προβλέπεται και η χάραξη “ζώνης ηρεμίας” αλλά και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).

Οι παρεμβάσεις στοχεύουν να αυξήσουν την οδήγηση με ασφάλεια επί της της οδού Κατακόλου, αναγκάζοντας τους οδηγούς να ελαττώσουν ταχύτητα και να κινούνται μέσα στα προβλεπόμενα όρια ταχύτητας και να μειωθεί όσο το δυνατόν πιο πολύ το ενδεχόμενο τροχαίων ατυχημάτων.

Και μέχρι να ολοκληρωθούν οι κυκλοφοριακές αυτές παρεμβάσεις απαιτείται μεγάλη προσοχή απο τους διερχόμενους οδηγούς από την οδό και μικρές ταχύτητες προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά τροχαία ατυχήματα καθώς το οδόστρωμα στενεύει σε αρκετά σημεία που υλοποιούνται τα έργα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα