14/10/202119:10

Τραγωδία στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου κοντά στη Βάρδα: Σοβαρό τροχαίο με μια νεκρή και τρεις τραυματίες σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση 2 οχημάτων στην Ε.Ο. κοντά στο Ψάρι (photos)

Μια νεκρή και δύο τραυματίες είναι το αποτέλεσμα σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο οχημάτων και συγκεκριμένα ενός ΙΧ αυτοκινήτου με φορτηγό απόψε στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου μετά τα φανάρια της Βάρδας Ηλείας στο ύψος της ΤΚ Ψάρι κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες , ενώ μετά τη σύγκρουση και τα δύο οχήματα εξετράπησαν από τον δρόμο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι και το μικρό τους παιδάκι απεγκλωβίστηκε η γυναίκα νεκρή ενώ ο άνδρας και το μικρό τους παιδί μεταφέρθηκαν σοβαρά  τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.  Τραυματισμένος ελαφρύτερα είναι και ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα άνδρες με οχήματα της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες, ενώ παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα η Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου στο σημείου του τροχαίου δυστυχήματος.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα στέκεται και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

245231360 2944519732479658 6939468321102003169 n

 

φωτο π Ιωάννης Κούγιας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα