19/10/202112:39

Δήμος Ζαχάρως: Με επιτυχία η εκδήλωση “Ντρέδες”

Στην εκδήλωση για τους θρυλικούς Ντρέδες, στην κατάμεστη αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην οποία ο Δήμος Ζαχάρως συμμετείχε ως συνδιοργανωτής, παρευρέθηκαν την Τετάρτη 13/10/2021 ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά και Φώτης Αλεξανδρόπουλος.

ntredes2

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το επετειακό Λεύκωμα με τίτλο «ΝΤΡΕΔΕΣ: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας», το οποίο έχει προλογίσει ο Δήμαρχος, κος Αλεξανδρόπουλος, αναδεικνύοντας τη σχέση των Ντρέδων με το Δήμο Ζαχάρως και την ιστορική οικογένεια των Γρηγοριάδηδων από τη Φιγαλεία (Ζούρτσα), κατά την Τουρκοκρατία.

ntredes3

Ομιλητές ήταν ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Παιδείας, κος Άγγελος Συρίγος, και ο βουλευτής Ν. Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κα Γιάννα Αγγελοπούλου, η Γενική Πρόξενος του Παναμά, κα Ιουλία Λυμπεροπούλου, ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κος Μελέτιος- Αθανάσιος Δημόπουλος, οι βουλευτές Μεσσηνίας, κος Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα