21/10/202118:15

Δήμος Ήλιδας: Υπεγράφη η σύμβαση για την οδοποιία στη Δ.Ε. Αμαλιάδας

Ακόμα ένα σημαντικό έργο ξεκινά στον Δήμο Ήλιδας

 

Υπεγράφη η σύμβαση για την οδοποιία στη Δ.Ε. Αμαλιάδας

 

 

Ακόμα ένα σημαντικό έργο ξεκινά στον Δήμο Ήλιδας μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας κ. Ανδρέα Νικολετόπουλο.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης, οι κ.κ. Λυμπέρης και Νικολετόπουλος, υπέγραψαν τη σύμβαση και άμεσα ξεκινούν τα έργα οδοποιίας σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμαλιάδας.

 

Το ύψος του έργου φτάνει τις 115.376 ευρώ και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας : «αν και ο προϋπολογισμός του δεν είναι μεγάλος πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο. Οι τελευταίες πλημμύρες έδειξαν ότι μια περιοχή ολόκληρη, δηλαδή η παραλιακή ζώνη του δήμου είναι ευάλωτη σε ότι αφορά τις αποχετεύσεις των ομβρίων αλλά και γενικότερα την οδοποιία. Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να δώσει στοχευμένες λύσεις που θα αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση. Η εταιρεία που αναλαμβάνει την υλοποίηση του είναι γνωστή στη χώρο κάτι που εγγυάται τόσο στην ποιότητα όσο και το χρόνο που θα παραδοθεί το έργο».

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη, μέσα σε διάστημα 10 ημερών, σύμβαση έργου που υπογράφει ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης με εκπρόσωπο ανάδοχης εταιρείας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα