17/11/202120:30

Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν ελαφρά τον Νίκο Μανιό στο Πολυτεχνείο το πρωί σε επεισόδια (δείτε βίντεο)

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, κατά την παρουσία του στο Πολυτεχνείο την Τετάρτη

Τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, κατά την παρουσία του στο Πολυτεχνείο, όπου βρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι, ο Νίκος Μανιός.

Μανιός
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει μέρος στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, ενώ την είδηση του τραυματισμού του, κοινοποίησε στο Twitter ο Νίκος Παππάς, γράφοντας: «Ο «μάγκας» & επίδοξος πορτιέρης του Πολυτεχνείου να ντρέπεται για αυτή την εικόνα. Ο αγωνιστής Νίκος Μανιός, χτυπημένος από όσους νομίζουν ότι αυτοδίκαια αποφασίζουν ποιος δικαιούται να τιμά το Πολυτεχνείο. Ντροπή. Να πάρουν θέση όλες οι οργανώσεις.Να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία».
Νίκος Μανιός:  Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι επαναστάτες – Δεν αφήσαμε να περάσει ο τραμπουκισμός

O Νίκος Μανιός σε δήλωσή του επεσήμανε πως «είμαι γραμματέας του “ΣΦΕΑ- Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974” και με αυτήν μου την ιδιότητα βρισκόμουν εκείνη την ώρα μέσα στο Πολυτεχνείο μαζί με τους συντρόφους μου».

 «Σήμερα προσπάθησαν να αθετήσουν το βασικό σύνθημα του Πολυτεχνείου που είναι η Ελευθερία, ορισμένοι που νομίζουν ή θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι κομμουνιστές επαναστάτες» σημείωσε μιλώντας στο debater.gr και συμπλήρωσε πως «αυτές οι νοοτροπίες είναι ο φασισμός του αύριο, αλίμονο στους νέους αν καταλήξουν ότι αυτοί θα αποφασίζουν ποιος θα μιλάει και ποιος δεν θα μιλάει».
protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα