26/11/202121:08

Γ. Παπανδρέου από την Αμαλιάδα: “Να σηκώσουμε όλοι μαζί ξανά τον πράσινο ήλιο πάνω από την Ελλάδα”- Ομιλία στο Συνεδριακό της πόλης παρουσία πλήθους κόσμου (photos)

Πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ της 5ης Δεκεμβρίου, απηύθυνε απ’ την Αμαλιάδα απόψε το βράδυ Παρασκευής ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, τόνισε, πως η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί μια νέα πορεία ανατροπής, που αποσκοπεί να αναδείξει τη “δημοκρατική παράταξη” ως την πλειοψηφούσα πολιτική δύναμη, που θα εκφράζει τις λαϊκές δυνάμεις και το όραμα του ελληνικού λαού. Πρόσθεσε δε, πως η “δημοκρατική παράταξη” θα φέρει την αλλαγή συσχετισμών στο ελληνικό κοινοβούλιο, έχοντας αυτόνομη πορεία και σοσιαλδημοκρατική πολιτική.

O κ. Παπανδρέου εξέφρασε τα βαθύτατά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του συμπολίτη μας από τα σημερινά έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε, ότι διεκδικεί τη θέση του προέδρου, όχι για την καρέκλα και τα αξιώματα, αλλά για να δώσει και την ψυχή του για την ανασύνταξη της δημοκρατικής παράταξης, και όλοι μαζί να «σηκώσουν» τον πράσινο ήλιο και πάλι πάνω απ’ την Ελλάδα.

Τον Γιώργο Παπανδρέου προλόγισε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και στέκεταιΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και στέκεται

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα