27/11/202110:55

Σύνδεσμος των Εν Ηλεία Γορτυνίων “ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε'”: Γενική Συνέλευση και Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής την Κυριακή 28/11 στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Εν Ηλεία Γορτυνίων “ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε'” καλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συνδέσμου την 28η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 πμ έως 13:00 μμ στη μεγάλη αίθουσα στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή με θέματα:

  • Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εγκριση των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού καιαπαλλαγή της διοίκησης για τη διαχειριστική χρήση
  • Τροποποίηση – επικαιροποίηση καταστατρικού
  • Προτάσεις
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εκτελεστικής Επιτροπής

Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοιού στην αίθουσα θα εισέλθουν, κατόπιν ελέγχου, μόνοοι εμβολιασμένοι, οι έχοντες κάνει πρόσφατα ράπιντ τεστ και οι έχοντες βεβαίωση νόσησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Προς διευκόλυνση όλων των μελών του Συνδέσμου και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί οι εκλογές θα διαξαχθούν, ενώπιον της κατά το Νόμο Εφορευτικής Επιτροπής από ώρα 12:00 μέχρι και 13:00 στον ανοιχτό χώρο του υποστέγου της αίθουσας και θα τηρηθούν αυστηρά οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι όσοι κατάγονται απο την Γορτυνία ή είναι σύσυγοι Γορτυνίων, ασχέτως αν είναι γραμμένοι ως μέλη του Συνδέσμου μέχρι τώρα. Η εγγραφή γίνεται και προ της ψηφοφορίας με την ελάχιστη συνδρομή των πέντε (5) ευρώ για όλο το έτος.

Παρακαλούνται και προσκαλούνται άπαντες οι Γορτύνιοι της Ηλείας όπως προσέλθουν και συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 την ίδια ώρα, στον ιδιο χώρο, με τα ίδια θέματα και με τα ίδια υγειονομικά μέτρα.

 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Μπράμος                                                 Γεώργιος Αντωνόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα