29/11/202121:43

Δήμος Πύργου: Επέστρεψε στα καθήκοντά του, μετά τη σύντομη περιπέτεια με την υγεία του ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Αχτύπης

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ύστερα από μια περιπέτεια με την υγεία του ο Μαρίνος Αχτύπης. Ευχόμαστε στον Αντιδήμαρχο Πύργου ¨σιδερένιος¨και να είναι πάντα υγιής.
Ο ίδιος με δήλωση στη σελίδα του στο FB ευχαριστεί τους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό το προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου και όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους στο πρόβλημα της υγείας του.
Αναλυτικά ο κ. Μαρίνος αναφέρει:
Αγαπημένοι μου φίλοι και συνεργάτες, μετά από μία σύντομη περιπέτεια υγείας επέστρεψα ξανά στην υπηρεσία του Δήμου Πύργου. Όλες αυτές τις μέρες ανυπομονούσα να βρεθώ ξανά πίσω, στα καθήκοντά μου, εξυπηρετώντας τους δημότες μας και φροντίζοντας για το καλό της πόλης μας.
Η επικοινωνία μαζί σας, τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα σας, με συγκίνησαν πραγματικά. Θα ήθελα δημόσια να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε ,σχετικά με την προσωπική μου περιπέτεια υγείας.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Πύργου για την φροντίδα και την επιστημονική προσφορά τους. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστώ τις Χειρουργούς κα Θεοδωρόπουλου Παναγιωτα και Σαραντόπουλου Αγγελική, καθώς επίσης την Προϊσταμένη κα Καρανικολού Κωνσταντίνα και όλο το νοσηλευτικό δυναμικό του Νοσοκομείου Πύργου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα