04/12/202113:33

Ηλεία: Για τρία χρόνια θείος και αδερφός της ανήλικης έχουν καταγγελθεί πως βίαζαν την κοπέλα- Προφυλακιστέος ο 40χρονος και με περιοριστικούς όρους ελεύθερος ο 20χρονος μέχρι τη δίκη της υπόθεσης

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ένας 40χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ ο 20χρονος ανιψιός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση που είχε συνταράξει την Ηλεία και το πανελλήνιο πριν από δύο χρόνια, με καταγγελία βιασμού ανήλικης.

Συγκεκριμένα στην υπόθεση έχει καταγγελθεί πως τόσο ο 20χρονος σήμερα και 18χρονος τότε βίαζε την ανήλικη αδελφή του με τη βοήθεια και τη συμμετοχή και του 38χρονου (τότε) θείου του, για τρία ολόκληρα χρόνια, από τα 13 έως τα 16 της χρόνια.

H Εισαγγελία Αμαλιάδας ολοκλήρωσε τη διαδικασία της προανάκρισης της υπόθεσης που είχε καταγγελθεί το 2019 και κάλεσε την 18χρονη κοπέλα σήμερα, η οποία επέμεινε στην αρχική κατάθεσή της.

Έτσι, θείος και ανιψιός οδηγήθηκαν χθες ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέως, όπου με τη σύμφωνη γνώμη τους ο μεν 40χρονος θείος οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ ο 20χρονος αδερφός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τους βαρύνουν οι κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης της ανήλικης τότε κοπέλας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα