10/12/202110:59

Δήμος Πύργου: Χριστουγεννιάτικα δώρα από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ

 

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είχε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο του. Η διευθύντρια του του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη και η εκπαιδευτικός του σχολείου Χριστίνα Ηλιάδη, τον επισκέφτηκαν για να προσφέρουν χειροποίητα δώρα και γλυκίσματα από τα ξεχωριστά παιδιά του σχολείου.

 

Επίσκεψη αγάπης εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων πραγματοποιήσαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο οι κ.κ. Πετρόγιαννη και Ηλιάδη, προκειμένου να δώσουν δώρα από τα παιδιά του σχολείου αλλά και να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο Πύργου για την στήριξη και τη βοήθειά του στα παιδιά της σχολικής μονάδας και το έργο των εκπαιδευτικών. Εκτός από τον δήμαρχο, η διευθύντρια του σχολείου και η εκπαιδευτικός πρόσφεραν δώρα στον αντιδήμαρχο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Πλεμμένο και στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου δημάρχου Γιώργο Καραστέργιο, μαζί με τις ευχαριστίες και τις ευχές όλων για καλές γιορτές.

Τα δώρα που προσφέρθηκαν ήταν χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά που παρασκευάστηκαν στο εργαστήριο μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής του σχολείου καθώς και ένα χειροποίητο κομπολόι το οποίο έφτιαξαν οι μαθητές στο εργαστήριο καλλιτεχνικών με την βοήθεια της εκπαιδευτικού των εικαστικών κ. Χαράς Πέττα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα