21/12/202111:21

Δήμος Πύργου: Απάντηση του προέδρου του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλου για την φάτνη στην Κεντρική Πλατεία

Απάντηση του προέδρου του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλου για την φάτνη στην Κεντρική Πλατεία.
Ο δήμος Πύργου δέχθηκε το αίτημα της επιχείρησης Αφων Τορέγα για την κατασκευή και τοποθέτηση μια ξύλινης φάτνης στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου για την εορταστική περίοδο.
Με λύπη παρακολούθησα μετά από μια ανάρτηση στο facebook πολλά υποτιμητικά σχόλια τόσο για την επιχείρηση όσο και για τον δήμο επειδή τοποθετήθηκαν μπάνερς με χορηγούς.
Αν κάτι είναι λάθος,αν κάτι ενοχλεί,το βλέπουμε οι ίδιοι καθώς και οι επιχειρηματίες οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν να προσφέρουν στην πόλη και το διορθώνουμε,όπως κι έγινε.
Αυτό που μένει είναι η πικρία στους ανθρώπους που προσφέρθηκαν γι’αυτό και δυστυχώς δεν θα το ξανακάνουν πιθανόν.
Είμαστε συμπολίτες,είμαστε γνωστοί και φίλοι,είμαστε άνθρωποι που ζούμε στον ίδιο τόπο και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι η διαπόμπευση κάποιων που θέλησαν να προσφέρουν με χαρά στον τόπο τους.
Ζητώ συγγνώμη αν προσβλήθηκε η αισθητική..αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από τους Αφους Τορέγα για όσα άσχημα έχουν διαβάσει αυτές τις τρεις μέρες.
Λυπάμαι που μια προσφορά,χάθηκε στην χοάνη του fb.
Εύχομαι στην πόλη να υπάρξουν μιμητές γιατί τους χρειαζόμαστε και να γίνουμε λιγότερο επικριτικοί γιατί η προσπάθεια αξίζει,τα υπόλοιπα μόνο κακό κάνουν.
Υ.Γ. Τα μπάνερς αφαιρέθηκαν,η πικρία έμεινε

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα