22/12/202110:57

Δήμος Πύργου: Η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει από σήμερα στο Μαγικό Εργοστάσιο, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή!

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει από σήμερα στο Μαγικό Εργοστάσιο, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή!

Φαντασμαγορική έναρξη με:

(17.00-21.30) ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ περιμένει όλα τα παιδιά. Τέσσερα ξύλινα μαγικά σπιτάκια κι οι καλικάντζαροι, θα είναι εκεί για πολλές δραστηριότητες. Ζωγραφική, τραγούδια, κάλαντα,face painting,χειροτεχνίες ,μουσική και χορός κάθε απόγευμα. Τα παιχνίδια και τις δράσεις έχει αναλάβει η ομάδα του ΚΔΑΠ “Δημιουργική Γωνιά” της Καλλιρόης Γιαμπαστή με τη Θεοδώρα Λιαροπούλου καθώς και η ηθοποιός-κοινωνιολόγος-θεατροπαιδαγωγός Γιώτα Βαμβακά.

Τρία τεράστια φουσκωτά παιχνίδια θα είναι έτοιμα για ατέλειωτο παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Οι ξυλοπόδαροι θα βρίσκονται και πάλι μαζί μας για να παίξουν με τα παιδιά.

19.00 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΡΑΛΙΑ-XANAZOO AND THE ZOO του Μάρκου Βαφειάδη. Οι μεγάλες μασκότ, η μουσική, το τραγούδι θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σε μια μοναδική παράσταση από τους πασίγνωστους MAZOO AND THE ZOO.

20.00. Ο ουρανός θα φωτιστεί από δεκάδες πυροτεχνήματα κι η γιορτή αρχίζει για όλες τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών!

Από νωρίς στον χώρο του Μαγικού Εργοστασίου θα υπάρχουν bazaar συλλόγων, σχολείων κι επαγγελματιών γεμάτα με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και για κάθε απόγευμα.

*Η είσοδος στο “Μαγικό Εργοστάσιο” θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Οι επισκέπτες από δεκαοκτώ ετών και άνω εισέρχονται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, ενώ οι ανήλικοι από τεσσάρων έως και δεκαεπτά ετών χρειάζεται να προσκομίζουν κατά την είσοδό τους δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self Test).

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα