26/12/202112:07

Survivor πρεμιέρα: Οι 24 παίκτες, ο αγώνας ασυλίας, η ομάδα που θα νικήσει και ο πρώτος τραυματισμός

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor» έχει ήδη ξεκινήσει. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας απόψε (26/12) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας αναχωρήσει με διαφορετικές πτήσεις μέσω Γαλλίας, Ισπανίας και Τουρκίας στις αρχές της εβδομάδας.

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες. Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του «Survivor» θα είναι ο πιο απαιτητικός και ο πιο δύσκολος που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ!

Ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα οδηγούν σε ασυλίες ενώ ξεχωριστά reward games ανταμείβουν όσους πραγματικά αξίζουν να τα κερδίσουν! Στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δε θα δούμε μόνο τους 24 παίκτες που θα γνωρίσουμε το βράδυ της Κυριακής, αφού νέοι παίκτες βρίσκονται σε φάση αναμονής για να κάνουν την είσοδό τους, φέρνοντας τις μεγαλύτερες ανατροπές.

Όσο για τις αποχωρήσεις… κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα βλέπουμε μία κάθε εβδομάδα. Η ομάδα των Διάσημων είναι έτοιμη να παλέψει στο στίβο μάχης. Πόσοι θα αντέξουν μέχρι το τέλος; Οι Μαχητές είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της επιβίωσης. Πώς θα σταθούν απέναντι στους αντιπάλους τους και πώς θα κυλήσει η συμβίωση στο νησί;

Το «Survivor» ξεκινά και είναι μία εμπειρία που μένει αξέχαστη σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό είτε διαγωνίζονται είτε βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη των crews απαρτίζονται από επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο. Η Καραϊβική δείχνει ήδη από τα πρώτα 24ωρα το σκληρό της πρόσωπο και η ανάγκη για επιβίωση γίνεται πρωταρχικός στόχος. Ποιοι θα καταφέρουν να επικρατήσουν στον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Ομάδα Διάσημων

Βρισιήδα Ανδριώτου: Η Βρισιήδα έχει περπατήσει στις πασαρέλες ως μοντέλο, έχει υπάρξει χορεύτρια και εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις εμφανίσεις της στον πρώτο κύκλο του «Μy Style Rocks». Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή από τη Θεσσαλονίκη δεν περνά απαρατήρητη και δεν ξέρει να χάνει, οι αποκαλυπτικές αναρτήσεις της στο Instagram αποτελούν συχνά αντικείμενο συζήτησης, ενώ για χάρη της έχει χυθεί μπόλικο διαδικτυακό μελάνι. Αφήνοντας τα πάντα πίσω της, θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς ένα όμορφο κορίτσι. Έχει μυαλό και πάθος για να κατακτήσει ό,τι βάζει στο νου της.

Βαλάντης: Ως ανερχόμενος τραγουδιστής και εκκεντρική «στιλιστική περσόνα» εγκατέλειψε την πατρίδα του, την όμορφη Ρόδο, κάπου στα 18 του, γέμισε τη βαλίτσα του με γυαλιά και δαχτυλίδια (!) και ήρθε αποφασισμένος στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Το κατάφερε και η επιτυχία του ξεπέρασε και τη δική του φαντασία… Η πρώτη φορά που ακούσαμε το όνομά του ήταν το 1995. Η εξαιρετικά μελωδική φωνή του και το χάρισμά του στη μουσική σύνθεση, μας χάρισαν μερικά από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια των mid 90’s, αλλά και των αρχών του 2000. Εμφανίζεται στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές, οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη, γίνεται περιζήτητος από τα ΜΜΕ και το fan club του γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Ανατρεπτικός, ειλικρινής και ντόμπρος ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως, όσο ευαίσθητος κι αν είναι όταν γράφει τραγούδια για μεγάλους έρωτες και χωρισμούς, τόσο παθιασμένος και… σκληρός γίνεται όταν θέλει να κερδίσει.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τον έχουμε λατρέψει από τις ερμηνείες του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και μας έχει κάνει να γελάσουμε αμέτρητες φορές ως κωμικός ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές. Διαθέτει αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική, πηγαίο χιούμορ και ένα χαμόγελο που αφοπλίζει (αυτό θα το χρειαστεί σίγουρα!). Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένας από τους πλέον ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά και να… πεινάσει. Υπόσχεται να μας αποκαλύψει ένα νέο πρόσωπο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Δυναμικός, ανταγωνιστικός και hardcore θα μας ξανασυστηθεί στους στίβους μάχης και όπως μας έχει υποσχεθεί… οι αντίπαλοί του θα τα βρουν σκούρα.

Αθηνά Ευμορφιάδη: Το εντυπωσιακό της παράστημα – με ύψος 1,80 – σίγουρα μαγνητίζει! Είναι μια δυναμική αθλήτρια και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να συγκρατήσουμε πριν την δούμε να «κυλιέται» στους στίβους μάχης για το νικητήριο πόντο. Η 30χρονη Αθηνά δεν αστειεύεται. Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Δηλώνει και είναι πανέτοιμη να κάνει τους αντιπάλους της να… φοβούνται πριν καν ακούσουν το σφύριγμα του Γιώργου Λιανού.

Μυριέλλα Κουρέντη: Αν έπρεπε να την περιγράψουμε με μια λέξη… απλά δεν γίνεται. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, πρώην πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, με σπουδές στο μπαλέτο, μαθήματα κιθάρας και μουσικά live σε όλη την Ελλάδα. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο από δημιουργικά projects. Πρώτη φορά την είδαμε σε σίριαλ το 2007 και από τότε ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο. Δηλώνει εξερευνήτρια της ζωής με μια ασταμάτητη και πηγαία ανάγκη για εξερεύνηση. Λατρεύει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Για εκείνη, το Survivor είναι ένα στοίχημα. Δυνατή σε μυαλό και σώμα, με αθλητικές επιδόσεις που θα την κάνουν να ξεχωρίσει, είναι έτοιμη να αποδείξει πως το πείσμα της θα την κάνει ένα δύσκολο αντίπαλο.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα και γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα του στο αθλητικό ρεπορτάζ και μεταπήδησε με επιτυχία στη ψυχαγωγία. Ο γνωστός δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια σχολίαζε ή έγραφε για το Survivor στα Μέσα όπου δούλευε και είχε τόσο παθιαστεί με το παιχνίδι επιβίωσης, που το μόνο που έλειπε από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του ήταν να το δει και εκ των έσω… ως διαγωνιζόμενος! Οι αντίπαλοί του πρέπει να φοβούνται ότι ο Λάμπρος είναι ένας γνώστης του Survivor καθώς έχει εντρυφήσει σε αυτό αναλύοντας την στρατηγική των παλαιότερων παικτών. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό ακριβώς αναφωνούσε ο ίδιος όταν έφτιαξε βαλίτσα για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Είναι πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα. Μπήκε τυχαία στον χώρο του modelling και με μια φυσική αθωότητα τον κατέκτησε. Οι χιλιάδες followers της στο Instagram έχουν ανοίξει τις ενημερώσεις τους για να πάρουν την ειδοποίηση για μια νέα της ανάρτηση… Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα. Μετά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες έρχεται στο Survivor για να αποδείξει πως με την ίδια άνεση μπορεί να τρέξει και στην άμμο της Καραϊβικής. Με στόχο τη νίκη και όπλο τη θέληση, ετοιμάζεται να μας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό με τις ικανότητές της στα αγωνίσματα.

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: Έστω και λίγο να αγαπάς τη μόδα, τη συγκεκριμένη γυναίκα την ξέρεις και την λατρεύεις! Διάσημη για τη συμμετοχή της στο «Μy Style Rocks», όμορφη και δυναμική, τρέλαινε τον κριτή Λάκη Γαβαλά με τις τολμηρές στιλιστικές της επιλογές σε βαθμό που δεν του άφηνε άλλη επιλογή από το να βάζει μόνο 5άρια σε κάθε της εμφάνιση! Σε ηλικία 18 ετών συμμετείχε στα Playmate, αλλά αποφάσισε να μην αφιερωθεί στο modelling, καθώς δεν ταίριαζε στον χαρακτήρα της. Δέκα χρόνια μετά πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που την άλλαξε, την έκανε ατρόμητη μπροστά σε κάθε εμπόδιο της ζωής. Για αυτό ακριβώς τον λόγο δηλώνει πως το Survivor θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση.

Γιωρίκας Πιλίδης: Είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη. Αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Αυτό είναι το χρυσό παιδί της Πάλης, που μεγάλωσε στα γυμναστήρια και με τα πρώτα του χρήματα ανακοίνωσε στη μητέρα του πως πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα μπορούσε να την στηρίξει εκείνος οικονομικά. Αγαπά την πάλη και το όνειρό του ήταν πάντα να φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση. Μπαίνει στο Survivor με την ίδια διάθεση που κατεβαίνει στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Νίκη και μόνο νίκη.

Απόστολος Ρουβάς: Το επίθετό του είναι μια ολόκληρη ιστορία! Είναι αδελφός του Σάκη Ρουβά, αλλά εκείνος δε θα χρειαστεί κανέναν για να επιβιώσει στο αφιλόξενο νησί των Διάσημων!Είναι 44 ετών, Ταύρος στο ζώδιο (ή αλλιώς δυναμικός μέχρι να γίνει το δικό του) μεγάλωσε στην Κέρκυρα όπου εργαζόταν για πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μαιτρ σε μαγαζιά του νησιού. Ήρθε στην Αθήνα πριν 8 χρόνια και η αγάπη του για το φαγητό του χάρισε τη στήλη της μαγειρικής σε τηλεοπτική, πρωινή εκπομπή, όπου οι συνταγές του γίνονταν ανάρπαστες. Αυτό το… γευστικό του ταλέντο θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην ομάδα του, καθώς επιτέλους στο καζάνι της παραλίας θα σιγοβράσει φακόρυζο… al dente!Kαι αν νομίζετε πως μόνο ο λευκός σκούφος του θα βοηθήσει, να σας ενημερώσουμε πως είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες, το καράτε, το kick boxing, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους latin χορούς! Όπως καταλαβαίνετε όχι μόνο βρίσκεται σε ανεβασμένη φυσική κατάσταση, αλλά και στο πάρτι της ένωσης θα μάθει λάτιν σε όλους!

Ελισάβετ Σπανού: Μπορεί να νομίζετε πως είναι απλά μία καταξιωμένη τραγουδίστρια, περιμένετε όμως λίγο μέχρι να την δείτε στα αγωνίσματα! Αν την έχετε ήδη δει σε κάποια μουσική σκηνή θα ξέρετε πως κρύβει μια ήρεμη δύναμη, που δε θες να της πας κόντρα… Αυτό το ποπ, λαμπερό κορίτσι ξέρει να ελίσσεται και να μένει προσηλωμένη στον στόχο της. Με αυτοπειθαρχία και απόλυτα συγκεντρωμένη «πετάει» για Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως τα κορίτσια μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να το θελήσουν.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ωραίος, ταλαντούχος, νέος και αποφασισμένος… Συνδυασμός «επικίνδυνος» για τους αντιπάλους του και ιδανικός για να επιβιώσει… στα δύσκολα του Άγιου Δομίνικου.Μπορεί να τον μάθαμε ως ηθοποιό, ή ως τραγουδιστή ή ως συγγραφέα. Για να καταφέρει, όμως, όλα αυτά έχει κοπιάσει…. Έχει δουλέψει σε εργοστάσιο, σε fast food, σε τόρνο, σε αποθήκη. Σε κάθε του συνέντευξη δηλώνει πως έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα και για αυτό τον λόγο έρχεται στο φετινό Survivor. Γεννημένος για τα δύσκολα και με πείσμα να βγαίνει πάντα νικητής, θα δείξει πόσο έτοιμος είναι να φύγει τελευταίος από το νησί.

Ομάδα Μαχητών

Σοφιάννα Αβραμάκη: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Έρχεται στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». Ένα πράγμα που δεν θα αντέξει να αντιμετωπίσει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία! Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.

Πελαγία Καζολέα: Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Σταμάτης Καλαφατάς: Είναι ο «Βασιλιάς της Ομπρέλας». Γεννημένος και μεγαλωμένος στο νησί της Ρόδου, έχει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση εμπορίου ομπρελών. Στην ηλικία των 35 ετών, έχει ήδη πετύχει πάρα πολλά στην επαγγελματική του πορεία. Είναι αρκετά αθλητικός και το 2010 βγήκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross. Θέλει να συμμετάσχει στο Survivor για τη συλλογή εμπειριών και για να δοκιμάσει τις ικανότητες του στα αθλήματα. Δηλώνει δυναμικός, ντόμπρος και αυθεντικός. Για αυτό στο Survivor θέλει να γνωρίσει ανθρώπους που ξέρουν τι πραγματικά σημαίνει… ειλικρίνεια. Αν κερδίσει το έπαθλο θα αγοράσει καινούργιο φουσκωτό!

Σάββας Κάλφας: Γεννήθηκε στη Ρόδο και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι 25 χρονών και εργάζεται ως κλινικός ψυχολόγος και δάσκαλος yoga. Αγαπά τα social media και στόχος του είναι να βοηθήσει τον κόσμο μέσα από αυτά. Διαθέτει λογαριασμούς στο YouTube και το Instagram μέσα από τους οποίους προωθεί την ευζωία, τη ψυχολογία, τα ταξίδια και τη γυμναστική. Όνειρό του είναι να ταξιδέψει στη… Μέση Ανατολή. Είναι πρωταθλητής ποδηλασίας οπότε το μόνο που δεν φοβάται στο νησί είναι οι αντοχές του. Θέλει να συμμετάσχει στο Survivor για να γνωρίσει τον εαυτό του σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει το δικό του γραφείο ψυχοθεραπείας για να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται με το ταξίδι της αυτογνωσίας τους.

Γιώργος Κατσαούνης: Γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: Είναι 27ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού θέλει να συμμετάσχει στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο. Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες. Δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.

Σπύρος Μαρτίκας: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι 45 ετών. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του». Επίσης, μετρά ήδη 13 βαφτιστήρια. Έρχεται στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού. Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Θανάσης Μπέλλος: Είναι ο πατέρας της παρέας! Γεννημένος στην Αθήνα το 1967, η ηλικία του δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη φυσική του κατάσταση. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έχουν ανταμείψει με το σώμα και την αντοχή ενός εικοσάρη. Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος οπότε στην καλύβα των Μαχητών δεν πρέπει να φοβάται κανείς. Με τα χέρια του μπορεί να κάνει «θαύματα»! Έχει γίνει πατέρας τέσσερις φορές καθώς και παππούς και για αυτό ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους νεότερους. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του ήταν όταν η γυναίκα του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον 7Ο μήνα της κύησης. Σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του.

Άσπα Πρεδάρη: Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γυμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι μαγειρικές της ικανότητες, όμως, είναι αυτές που θα την κάνουν να ξεχωρίσει. Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως θα «παλέψει» για τον τίτλο της μαγείρισσας στην παραλία των Μαχητών.

Παρασκευή Σταματοπούλου: Είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman. Είναι η vegan της παραλίας των Μαχητών. Θεωρεί το Survivor μια προσωπική πρόκληση. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που πρέπει να αντιμετωπίσει όταν φτάσει στην παραλία του νησιού; Ότι δε θα έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους! Αν κερδίσει το έπαθλο θα επενδύσει στο καινούργιο γυμναστήριο της για να διαδώσει το άθλημα Strongman στην Ελλάδα.

Γιάννης Τσολάκης: Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης. Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!

Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα